Spillegrupper og treningstilbud:


Nordstrand Tennisklubb tilbyr trening for rundt 450 deltakere, fra 3-åringer til veteraner. Klubben har et team av dyktige trenere, og du kan bli bedre kjent med dem her >>

Lyst til å bli med på tennis?
Les nedenfor om våre ulike treningstilbud.

Generell info
Tennisskolen for barn i alderen 3-8 år og voksenkursene melder seg på for et semester av gangen, og starter samme uke som skolestart i august og i januar. Øvrige treningsgrupper for alderen 9 - 19 år har oppstart i uke 35 og melder seg på for perioden august til juni. Dersom det finnes ledige plasser, er det imidlertid mulig å starte midt i sesongen.

Det er også mulighet til å melde seg på sommercamper eller helgecamper. Dette tilbudet er også åpent for de som ennå ikke deltar på kurs eller er medlemmer i klubben. Kurslisten er tilgjengelig her >>

Ved påmelding til kursene i Nordstrand Tennisklubb forplikter spillere/foresatte seg til å lese gjennom betingelsene (se vedlegg på hver gruppeside). Ved påmelding til kurs har man automatisk godkjent disse betingelsene. Påmeldingen er bindende. NB! Vi tar ikke imot påmeldinger på telefon eller muntlig. Det er ikke tilstrekkelig å gi beskjed til trener. Hvert kurs har sitt eget påmeldingsskjema.

Ønsker du å bli bedre kjent med Nordstrand tennisklubb - les:
- NTK Strategiplan 2024-2028 >>
- The NTK Way - retningen for sportsprogrammet vårt >>
- NTK årsberetning for 2023 >>

Tennis Kids 3 - 12 år

Påmelding til høstens kurser 2024 for barn 3-8 år åpner innen kort. Vi har både kveldskurs og AKS tennis. Til påmelding >>

Vi arrangerer også populære sommercamper i uke 26, 32 og 33, som også er åpne for nybegynnere eller for de som ikke allerede er påmeldt våre kurs.

Se video fra tidligere camper: BLI MED PÅ NTK SOMMERCAMP :) (youtube.com)

Til påmelding >>

Tenniskids er organisert i ulike nivåer basert på alder og ferdighetsnivå. Kursene ledes av profesjonelle trenere som følger en spesifikk treningsplan for hvert nivå, utviklet i henhold til Norges Tennisforbunds programmer.

Påmelding for røde og blå grupper skjer før starten av hver sesong. Hvis ønsket kurs er fullt, tilbyr vi en venteliste. Dersom det er mange på ventelisten, vil vi vurdere å åpne flere plasser eller eventuelt arrangere ekstra AKS (Aktivitetsskole) kurs. Påmelding for oransje og grønne grupper (8 år og eldre) foretas om høsten hvert år. Ved ledige plasser er det mulig å begynne underveis i sesongen. Ved interesse, vennligst ta kontakt på tenniskids@nordstrandtk.no.

Rookies 8 - 12 år

Rookies er våre aspiranter til konkurransegruppen. En rookie elsker å spille tennis, og har et mål om å utvikle seg.

Påmelding gjøres på høsten hvert år. Ved ledig plass kan man starte opp under sesongen, ved interesse vennligst kontakt post@nordstrandtk.no.

Konkurranse og toppidrett 12/13 - 19 år

For deg som ønsker et mer omfattende helhetlig tennisprogram og som aktivt deltar i nasjonale/internasjonale turneringer.‍

NTK har tradisjon for, og et sterkt ønske om å utvikle flere toppspillere i Norge. Du kan være en av disse. Samtidig skal vi holde på et godt treningsmiljø med mye moro og høy sosial faktor.‍

Mestring & Læring 12/13 - 19 år

Mestring & Læring -gruppen er det beste valget for spillere som ønsker å mestre tennisteknikker og -taktikker på et høyt nivå uten å måtte delta i mer enn noen få turneringer per år (men spillere kan fortsatt velge å delta i flere hvis den ønsker det). Noen av de generelle målene for denne utøvergruppen er å videreutvikle alle tennisegenskaper, lære å trene uten trener, fortsette å utvikle og forbedre tekniske ferdigheter i trening, og lære å håndtere utfordringene ved ulike treningssituasjoner.

Ungdom 13 - 19 år

Ungdom i alder 13 til 19 år som ikke ønsker å satse på konkurransetennis men som ønsker en hobby og en idrett de lærer for livet.

Dette er et bredt tilbud, både til de som har deltatt på TennisKids tidligere samt nye spillere som ønsker å lære seg grunnleggende tennisteknikk og ha det gøy med ball! 

Påmelding gjøres på høsten hvert år. Ved ledig plass kan man starte opp under sesongen, ved interesse vennligst kontakt post@nordstrandtk.no.

Voksenkurs

For info om voksenkurs, ta kontakt med katie@nordstrandtk.no.

Påmelding til voksenkurs 2024>>

Påmelding sommercamp for voksne uke 26, 32 og 33>>

Voksenkurs er et tilbud for medlemmer i alder 18 +. Klubben arrangerer kurs og aktiviteter både for nybegynnere og erfarne.

Spille selv

Ønsker du å spille tennis uten å gå på kurs er det bare å melde seg inn for å få tilgang til vårt flotte utendørsanlegg med seks grusbaner og vår innendørshall med fire baner. Les mer om våre anlegg>>

Foreldreguide

Lorem ipsum sit dolor, amet doler sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.