Spillegrupper og treningstilbud:Kurs høst 2021
Påmelding for høst 2021/vår 2022 har påmeldingsfrist i august 2021. Mer info og link til påmelding finner dere under hver spillergruppe nederst på siden.

Gruppe: Oransje, grønn, Ungdom & tennis, rookies og konkurranse/toppidrett - Oppstart uke 34
For disse melder man seg på for både høst og vårsesongen samtidig på høsten. Gruppene settes av de ansvarlige trenerne, etter spillernes tilgjengelighet og nivå og det er viktig å registrere når utøveren kan trene ved påmeldingen.  Det er mulig med etterpåmelding hvis det er plass, for etterpåmelding send forespørsel till e-post til: post@nordstrandtk.no.

Gruppe: Voksen, AKS, rød og blå grupper - Oppstart uke 33
For disse kursene melder man seg på til ønsket dag og tid for hver sesong, dvs. påmelding 2 ggr i året.

Generell info
Ved påmelding til kursene i Nordstrand Tennisklubb forplikter spillere/foresatte seg til å lese gjennom betingelsene(se vedlegg på hver gruppeside). Ved påmelding til kurs har man automatisk godkjent disse betingelsene.  Det er bindendepåmelding på kursene. Det er ikke mulig å melde seg av etter påmeldingen er avsluttet. NB!: Vi tar ikke imot påmeldinger på telefon eller muntlig. Det er ikke tilstrekkelig å gi beskjed til trener.

PÅMELDING TIL HØSTEN 2021 - KLIKK PÅ DIN SPILLERGRUPPE UNDER FOR MER INFO:

Tennis Kids 3 - 12 år

Tenniskids er inndelt i forskjellige nivåer etter alder og ferdighet. Kursene ledes av profesjonelle trenere med en treningsplan for hvert nivå utviklet basert på Norges tennisforbunds opplegg.

Påmeldingen til ulike kurs finnes i aktivitetskalenderen.

Rookies 10 - 12 år

Rookies er våre aspiranter til konkurransegruppen. En rookie elsker å spille tennis, og har et mål om å utvikle seg.

En rookie trener minimum 3 ganger i uken på NTK, er med på minst 6 aktiviteter / camper under klubbens regi og spiller minimum 10 turneringer i løpet av et år.

Konkurranse og toppidrett 12 - 19 år

For deg som ønsker et mer omfattende helhetlig tennisprogram og som aktivt deltar i nasjonale/internasjonale turneringer.

NTK har tradisjon for, og et sterkt ønske om å utvikle flere toppspillere i Norge. Du kan være en av disse. Samtidig skal vi holde på et godt treningsmiljø med mye moro og høy sosial faktor.

Påmelding til sesong høst 2021/vår 2022

er åpnet, frist for påmelding er 16. aug. Oppstart uke 34.

Ungdom 13 - 19 år

Ungdom i alder 13 til 19 år som ikke ønsker å satse på konkurransetennis men som ønsker en hobby og en idrett de lærer for livet.

Dette er et bredt tilbud, både til de som har deltatt på TennisKids tidligere samt nye spillere som ønsker å lære seg grunnleggende tennisteknikk og ha det gøy med ball! 

Voksenkurs

Voksenkurs er et tilbud for medlemmer i

alder 18 +. Klubben arrangerer kurs og aktiviteter både for nybegynnere og erfarne.

Påmelding til vårens kurs 2022 åpner i desember, mer informasjon kommer snart.

Spille selv

Ønsker du å spille tennis uten å gå på kurs er det bare å melde seg inn for å få tilgang til vårt flotte utendørsanlegg med seks grusbaner og vår innendørshall med fire baner.

Foreldreguide

Lorem ipsum sit dolor, amet doler sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.