Spillegrupper og treningstilbud:


Nordstrand Tennisklubb tilbyr trening for rundt 450 deltakere, fra 3-åringer til veteraner. Klubben har et team av dyktige trenere, og du kan bli bedre kjent med dem her >>

Gruppe: Oransje, grønn, Ungdom & tennis, rookies og konkurranse/toppidrett - Oppstart uke 35
Påmeldingsfristen for høstsesongen 2023 er i august, og påmelding gjelder både høst- og vårsesongen. Gruppene tildeles av trenerne basert på spillernes tilgjengelighet og nivå. Det er viktig å oppgi når spilleren er tilgjengelig ved påmelding. All påmelding må skje gjennom de angitte påmeldingsskjemaene på nett, og vi kan ikke ta imot påmeldinger via e-post eller muntlig. Etterpåmelding kan være mulig dersom det er ledige plasser. For dette, send forespørsel til: tenniskids@nordstrandtk.no.

Gruppe: Voksen, AKS, rød og blå grupper - Oppstart uke 1
Påmelding til disse kursene skjer to ganger i året, og ønsket dag og tid må spesifiseres ved påmelding. Påmelding må også her gjøres via påmeldingsskjemaer på nett .

Påmelding barn 3 - 8 år >>
- Påmelding voksenkurs >>

Etter kursstart, kontakt Tenniskids@nordstrandtk.no eller katie@nordstrandtk.no (voksenkurs) for å sjekke om det er ledige plasser.

Generell info
Ved påmelding til kursene i Nordstrand Tennisklubb forplikter spillere/foresatte seg til å lese gjennom betingelsene (se vedlegg på hver gruppeside). Ved påmelding til kurs har man automatisk godkjent disse betingelsene.  Det er bindende påmelding på kursene. Det er ikke mulig å melde seg av etter påmeldingen er avsluttet. NB!: Vi tar ikke imot påmeldinger på telefon eller muntlig. Det er ikke tilstrekkelig å gi beskjed til trener.


Tennis Kids 3 - 12 år

Påmelding til vårens kurser 2024 for barn 3-8 år har nå åpnet. Vi har både kveldskurs og AKS tennis. Til påmelding >>


Tenniskids er inndelt i forskjellige nivåer etter alder og ferdighet. Kursene ledes av profesjonelle trenere med en treningsplan for hvert nivå utviklet basert på Norges tennisforbunds opplegg.

Påmelding til rød og blå grupper gjøres før oppstart av hver sesong. Om det er fullt på den kurs dere ønsker å starte så har vi en venteliste >> Dersom vi ser at det er mange på listen, vil vi vurdere muligheten for å åpne flere plasser eller eventuelt arrangere ekstra AKS kurser.

Påmelding for oransje og grønne grupper (8 år og oppover) gjøres på høsten hvert år.  Ved ledig plass kan man starte opp under sesongen, ved interesse vennligst kontakt tenniskids@nordstrandtk.no


Rookies 8 - 12 år

Rookies er våre aspiranter til konkurransegruppen. En rookie elsker å spille tennis, og har et mål om å utvikle seg.

Påmelding gjøres på høsten hvert år. Ved ledig plass kan man starte opp under sesongen, ved interesse vennligst kontakt post@nordstrandtk.no.

Påmelding Rookies 8-10 år >>

Påmelding Rookies 10-12 år >>

Konkurranse og toppidrett 12/13 - 19 år

For deg som ønsker et mer omfattende helhetlig tennisprogram og som aktivt deltar i nasjonale/internasjonale turneringer.‍

NTK har tradisjon for, og et sterkt ønske om å utvikle flere toppspillere i Norge. Du kan være en av disse. Samtidig skal vi holde på et godt treningsmiljø med mye moro og høy sosial faktor.‍

Påmelding konkurranse >>

Ungdom 13 - 19 år

Ungdom i alder 13 til 19 år som ikke ønsker å satse på konkurransetennis men som ønsker en hobby og en idrett de lærer for livet.

Dette er et bredt tilbud, både til de som har deltatt på TennisKids tidligere samt nye spillere som ønsker å lære seg grunnleggende tennisteknikk og ha det gøy med ball! 

Påmelding gjøres på høsten hvert år. Ved ledig plass kan man starte opp under sesongen, ved interesse vennligst kontakt post@nordstrandtk.no.

Voksenkurs

For info om voksenkurs, ta kontakt med katie@nordstrandtk.no.

Påmelding våren 2024 og venteliste >>

Påmelding Weekends camps våren 2024 >>

Voksenkurs er et tilbud for medlemmer i alder 18 +. Klubben arrangerer kurs og aktiviteter både for nybegynnere og erfarne.

Spille selv

Ønsker du å spille tennis uten å gå på kurs er det bare å melde seg inn for å få tilgang til vårt flotte utendørsanlegg med seks grusbaner og vår innendørshall med fire baner.

Foreldreguide

Lorem ipsum sit dolor, amet doler sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.