Velkommen til Clarksons Platou Landsturnering 2021

Vi gleder oss til en uke fylt av spennende kamper, sosiale aktivieter og mye moro. Her finner du praktisk informasjon om årets turnering.

Les mer

Nyheter

Andreas er godt i gang

For de som ikke har fått det med seg så har vår nye daglige leder, Andreas Evang-Vänman, fungert i en snau måned. Mange av dere har sikkert sett ham i drift på anlegget, arbeidsom og glad i å slå av en prat med medlemmene.

Klubbmesterskap 2022

NTK inviterer til klubbmesterskap

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år. 

Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben

Uteanlegget åpnet på søndag

Det var god stemning i Seterveien da uteanlegget igjen ble åpnet for spill for 117. gang. Det ble som lovet høytdelig åpning ved styreleder Helge Røsjøe, utdeling av noen priser og spill for alle.

Bli med på åpning 1. mai

1. mai åpner vi igjen uteanlegget for spill. Det blir offisiell åpning og arrangement for store og små.

Doubletitler i NM innendørs

NM for juniorer innendørs ble spilt i første del av påsken. De eldste spilte i Bergen, mens de yngre var på plass i Stavanger. Vi fikk to NM-titler da Jon William vant double u19, og det samme gjorde Celin og Maren Milla. Celin gikk også til finale i single i eldste klasse, mens Nicolai Rydholt var i finale i Landsturneringen u12.