Andreas er godt i gang

For de som ikke har fått det med seg så har vår nye daglige leder, Andreas Evang-Vänman, fungert i en snau måned. Mange av dere har sikkert sett ham i drift på anlegget, arbeidsom og glad i å slå av en prat med medlemmene.

De få ukene han har vært hos oss gir jo Andreas en følelse av hvordan det er i klubben og hva som ligger foran ham i tiden som kommer i en travel klubb. Angrer han nå?

- Nei, jeg har ikke angret et sekund. Det har vært utrolig gøy. Det er mye å sette seg inn i og mange å bli kjent med. Jeg har fått fantastisk støtte fra styret og har følt meg hjertelig velkommen av trenerteamet. Jeg føler at mye er på plass i klubben og vi har et utrolig bra trenerteam som vi skal være stolte av. Jeg har fått veldig gode innspill fra styret og fra trenerne, og gleder meg til å ta en god prat med så mange medlemmer som mulig fremover. Jeg har begynt å se behov og spennende utfordringer og i september vil jeg invitere til korte speed-dates for de som er interesserte i å komme med innspill, sier Andreas.

I en stor klubb som Nordstrand Tennisklubb kommer medlemmer i alle størrelser, forskjellig nivå og med ulike ambisjoner. Det betyr igjen mange forskjellige behov og klubben vår skal være en klubb for alle. Andreas mener det er viktig at vi beholder og får god kontinuitet med dagens trenerteam. Han mener vi har gode sportslige planer, men også at det er viktig at vi fortsetter å utvikle oss, og i tråd med strategiplanen fremhever han fokus på fysisk trening og individuell tilpasning. 

- Jeg mener det er viktig å jobbe etter strategiplanen 2020-2023, hvor jeg brenner ekstra for at vi skal ha et godt tilbud til alle medlemmer, uansett om du er gammel eller ung, om du er mosjonist eller på sikt ønsker å bli best i verden, og jeg stiller meg et hundre prosent bak «Flest mulig, Best mulig, Lengst mulig», forteller han.

- Vi har enorm interesse for tennis i dag, hvilket er veldig gøy, men det gir også kapasitetsutfordringer. Det er nok ingen «quick fix» på dette, men jeg vil gjerne se hva vi kan få til av utvidet samarbeid med andre klubber, og hvis noen har gode tanker og ideer til gode løsninger, er jeg takknemlig for innspill, fortsetter han.

NTK har utrolig fine fasiliteter som Andreas synes alle medlemmer skal være stolte av. Han peker på at godt vedlikehold og videreutvikling er viktig. Anleggene skal komme alle medlemmer tilgode og han vil legge til rette for at de blir brukt.

- Etter en lang periode med strenge koronarestriksjoner håper jeg at så mange som mulig ser verdien av sosiale tiltak igjen i klubbens regi, og blir med på det vi skal arrangere de neste årene, sier han.

Klubbkultur

Hovedgrunnen til å være medlem i en tennisklubb er selvsagt et ønske om å spille tennis, men vår nye sjef har ambisjoner utover møtene på banen. 

- For meg er det viktig at vi har en klubbkultur der vi blir kjent med hverandre også utenfor banen. Nordstrand tennisklubb er en fantastisk arena for å bli kjent med folk i nabolaget på Nordstrand. Vi arrangerer nå et klubbmesterskap 23.-25.september med fokus på det sosiale, med tilbud for alle aldersgrupper, og jeg håper medlemmene har lyst til å engasjere seg for å gjøre dette til et morsomt arrangement. Vi trenger et godt publikum, folk til kiosken, men også sponsorer som ser verdien av å bidra til dette klubbarrangementet, mener Andreas.- Jeg kommer fra en stor alpinklubb hvor vi hadde et fantastisk godt samhold og hvor folk meldte seg på dugnad både for å gjøre det finere og treningsarenan bedre, men også for å bli kjent med andre medlemmer. Jeg vet at mange lever i en travel hverdag og at vi har en profesjonell organisasjon med ansatte, men for at klubben skal være levende og fortsette å utvikle seg positivt, må alle medlemmer prøve å bidra og stille på dugnad, men også gjøre en liten innsats hver gang man spiller. Et eksempel er uteanlegget. Skal tennisbanene på uteanlegget være av god kvalitet gjennom hele sesongen så må vi alle alltid prøve å forlate arenaen litt finere enn da vi kom dit. Det kan være at du plukker søppel hvis du ser det på bakken, at alle prøver å banke grus av skoene før de går inn i garderoben eller på kjøkkenet, eller at alle bidrar med vedlikehold av tennisbanene. Nettopp når det gjelder vedlikehold av banene ønsker jeg at vi skal heve kunnskapen til neste sesong slik at alle vet hva som forventes og hva som kan gjøres for å gjøre banene enda bedre. Hvis alle gir et lite bidrag, vil det plutselig være over 600 mennesker som gjør en positiv forskjell og vi får et kjempefint anlegg gjennom hele sesongen, mener en engasjert daglig leder.

- For meg er det også viktig at vi hilser på hverandre i klubben. Det koster veldig lite å hilse på alle man ser, men det blir et veldig hyggelig miljø når alle ser og hilser på hverandre, sier han.

Andreas er opptatt av strategiplanen og mener det kan være fint for de fleste medlemmene å gjøre seg kjent med den.

- Hvis du ikke allerede har sett på klubbens strategidokument, anbefaler jeg at du gjør det. Se gjerne hvilke leveregler vi ønsker å følge, men her finner du også hva klubben står for og klubbens utviklingsfokus, forteller Andreas.

Det lyser pågangsmot og entusiasme av Andreas, og et samlet trenerteam er veldig positive til vår nye daglige leder. Det lover godt for tiden som kommer, og vi håper mange av dere følger hans oppfordring om å slå av en prat når muligheten byr seg. 

- Jeg er utrolig beæret over å jobbe som daglig leder i Nordstrand tennisklubb og jeg gleder meg til å møte så mange som mulig, avslutter Andreas.


Relatert informasjon

Bestilling av NTK-tøy

Vi tar inn en lynrask bestilling av NTK-klær

Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

U11-turneringen 9.-11. februar blir flyttet