Klubbmesterskap 2022

NTK inviterer til klubbmesterskap

Velkommen til Klubbmesterskapet 2022

Det har vært en veldig stor påmelding til klubbmesterskapet i år, og det er jo veldig hyggelig. Vi gleder oss nå til å se alle dere som skal være med i NTK-hallen til helgen. Her finner dere en guide til årets klubbmesterskap.

På grunn av stor deltakelse, og vi vil jo gjerne ha med alle, er vi nødt til å spille litt kortere kamper enn normalt. For de minste barna er vel dette et godt format, men mange av dere eldre ville nok gjerne spilt lengre kamper. Sånn vi ser det er det viktigste at vi kommer sammen og har det sosialt hyggelig, ved siden av kampene. Totalt er det nesten 130 deltakere med. Det er mer enn dobbelt så mange som tidligere år. Vi gleder oss.

For dere som er nye i tennis så er stort sett alle turneringer inne på tournament planner. Dere kan klikke på linken for å komme til årets klubbmesterskap. Klikk på kamper https://ntf.tournamentsoftware.com/.../48374271.../Matches for å se når de forskjellige kampene går og på trekninger https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx... for å se trekningen i den enkelte klasse. På tablået under trekninger vil det stå hvilken dag du skal spille, men ikke tid, så da må du se på kamper.

Vi håper mange av dere kommer innom for å være med på grillingen lørdag kl 12:00. Vi vil også servere Nordstrand-vaffelen utover ettermiddagen 15-17 og på søndag 11-14, så veldig hyggelig hvis dere kommer innom. Kampene går fra kl 0900 om morgenen til kl 1900 på kvelden.

Kampformat

Det er litt forskjellig kampformat og baller i de forskjellige klassene. De yngste klassene som starter på lørdag, dvs de som er 8-10 år gamle spiller et supertiebreak i hver kamp. De er delt inn i grupper og alle for derfor spilt flere kamper.

I jente- og guttesingle 11 år og eldre spilles det Fast Four sett. Hvis det er 1-1 etter to sett spilles det et supertiebreak. I Fast Four er det i tillegg «no ad» og «no let». Vi hjelper med reglene ved behov.

I alle doubler spiller vi best av 3 supertiebreak. Alle doublene er utslag, bortsett fra jenter double 14 hvor det spilles pulje med tre lag.

Kl 1200 på lørdag blir det også klubbmesterskapet i konge. Det er ikke gjort trekning her foreløpig,  men det gjøres heller en inndeling i de forskjellige gruppene. Vi regner med at klubbmester er kåret i løpet av en time. Er det noen som har gått glipp av påmeldingen til konge, er det fortsatt mulig å Vippse 50 kroner til 14888, gi en beskjed på plass og være med.

Baller

Vi står selvsagt for baller. Det blir litt forskjellige baller i de forskjellige klassene, men det skulle være ganske klart hva som brukes hvor. I Generasjonsdouble er det yngste spiller som velger ball.

Program for helgen

Lørdag

0900 - kampstart

0900 - ubemannet kiosk

1200 - klubbmesterskap i doublekonge

1200 - grilling av burgere fra Jacobs

1500 - Kiosken bemannet i to timer

1900 - Slutt

Søndag

0900 - kampstart

0900 - ubemannet kiosk

1100 - kiosken bemannet i 3 timer

Relatert informasjon

Bestilling av NTK-tøy

Vi tar inn en lynrask bestilling av NTK-klær

Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

U11-turneringen 9.-11. februar blir flyttet