Nyhetsoppdatering 1 juli

Det har nå blitt tatt pause fra organisert trening, og de fleste trenere har tatt en velfortjent sommerferie. Administrasjonen er fortsatt åpen denne uken, men fra kommende fredag kveld og i 3 uker vil hele administrasjonen være på ferie.

Det er god kapasitet på våre anlegg for dere som er hjemme. Vi har, med nytt lås- og Matchi-system, åpnet utebaner for booking for ikke-medlemmer i juli måned for å få litt inntekt i en periode med god kapasitet. Har dere venner som ikke er medlemmer, men som ønsker å spille i sommer – tips dem om muligheten!

NTK-hallen vil ifølge planen stå åpen frem til 19. juli (hvis vi ser at den ikke blir benyttet, kan den bli stengt tidligere). I perioden 20. juli – 4. august vil hallen være stengt.

Denne uken er det NM-spill med hovedturnering i seniorklassen i Frognerparken, med mange NTK-spillere aktive. Blant annet skal Viktor Durasovic spille både single og double med Jon William Karlstad spilles første kamp mandag "Not before 16:00". Er dere hjemme – ta gjerne en tur og se tennis på et høyt nivå med god stemning. For en oversikt over kampene, søk på Nordstrand tennisklubb så vil dere se tidspunkter for kampene: https://ntf.tournamentsoftware.com/tournament/558213ab-5fe1-4368-a425-28be5818f593/Matches

Viktor Durasovic, en av favorittene til å vinne NM senior 2024, og vinner i U16 NM single og mix, Nikolai Schellhorn Shibani. Spiler denne uka!

Første uke med sommercamper var vellykket, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at det var både morsomt og lærerikt. I uke 32 og 33 arrangeres det sommercamper igjen, og vi har fortsatt ledige plasser på sommerleirene for barn, ungdom og voksne. Til kursliste >>

Husk også at påmeldingen til høstens kurs har åpnet. Ikke vent med påmeldingen. En morsom fakta er at tennis er utrolig populært i Oslo og nå er den nest største idretten i byen. Har dere venner som er i ferd med å introdusere barna sine for idrett? Prøv å få dem med på tennis og bli en del av fellesskapet i NTK. Tennis er en idrett for livet, og det er få idretter som har så mange aktive utøvere som fortsetter hele livet med sin idrett. Tennis gir god motorisk og fysisk grunntrening for livet. Vi tilbyr kurs fra 3 år sammen med foreldre og fortsetter med vårt flotte AKS-tilbud, hvor vi henter og leverer barna på skolen.

For påmelding til Tennisskole, Rookies og Ungdom & Tennis >>


For voksenkurs, hvor vi fortsatt har noen få ledige plasser >>

Relatert informasjon

Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.

Nyhetsoppdatering 1 juli