Informasjon om lås til uteanlegget

Viktig informasjon til NTK-medlemmer!

Vi har installert låser til uteanlegget.

1. Ved inngangspartiet: Vi har en dør som er koblet til Matchi. Ved banebooking får dere tilsendt en kode på e-postbekreftelsen, og denne koden benyttes for å åpne døren, akkurat som i NTK-hallen. For å gå ut, trykker man på en hvit knapp på gjerdet omtrent 3 meter før døren (se bilde). Vi venter på å få installert en sterkere fjær som skal hjelpe med å sikre lukking av døren, og dette vil bli fikset snart. Inntil det er fikset, vennligst sørg for at døren blir lukket når dere passerer.

2. På klubbhuset: Det har også blitt installert en digital lås. Den skal i utgangspunktet være åpen på dagen slik at medlemmer kan gå på toalettet eller dusje. Hvis døren er låst, kan den åpnes mellom kl. 07-21 med koden *654321*

På klubbhuset har vi dessverre hatt problemer med hærverk om natten i sommer, og vi ber derfor om at vinduene alltid holdes lukket for å forhindre uønsket besøk. Vi har også hatt kostbare problemer med tette toaletter. Vennligst bruk kun toalettpapir i toalettene (ikke tørkepapir, bind eller annet som kan føre til stopp).

Relatert informasjon

Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.

Nyhetsoppdatering 1 juli