Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Administrasjonen i NTK tar nå sommerferie og er tilbake i uke 32. Vi takker for et flott vårsemester og ser frem til oppstart i august med sommercamper i uke 32og 33, samt klubbmesterskap og klubbfest (klubbfest lørdag kveld forvoksne) helgen 24.-25. august. Husk også at påmeldingen til høstenskurser er nå åpen.

 

Som informert tidligere, står NTK-hallen fortsatt åpen for regnværsdager, og vi har installert lås på uteanlegget. Les mer >>

 

Vi har noen nyheter om trenerteamet vårt og ønsker å takke Jenny for innsatsen våren 2024, hun skal nå til USA for å ta en college-utdanning i Florida og spille tennis for skolen. Vi ønsker også Matias Corvino og Lilly Håseth velkommen som nye trenere. Les mer om treneroppsettet>>


Vi kan allerede nå, før NM utendørs er ferdigspilt, oppsummere mesterskapet som meget vellykket. I morgen, lørdag 5 juli, spilles NM-finalene for seniorer, og NTK er representert i både dame- og herrefinalen i single. Maren Milla Tobiasson Reinemo, som i dag slo ut førsterangerte Hedda Gurholt i semifinalen, spiller i damefinalen. I herrefinalen spiller Viktor Durasovic! Totalt har vi hatt seks finaledeltakelser, og så langt har vi sikret tre gullmedaljer: ved Nikolai Schellhorn Shibani i U16 single og miks, samt Maren Milla med gull i double i seniorklassen med sin makker Josefine Falster. Og som nevnt, spilles det også to finaler i single senior i morgen.

Med det ønsker vi dere alle en god sommer! Husk å spille mye tennis

Vennlig hilsen
Nordstrand tennisklubb

Relatert informasjon

Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.

Nyhetsoppdatering 1 juli