Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

Som styreleder ønsker jeg å invitere til årsmøte i Nordstrand tennisklubb (NTK) mandag 27. mars fra kl 19 på Bekkelagshuset (Jomfrustien 1, 1179 Oslo) i "Lilla salen". Det er lov å bruke parkeringsplassen gratis i den aktuelle leieperioden.

Se offisiell innkallelse >>

Kriterier for årsmøtet, inkludert stemmerett og innsending av forslag, fremkommer av lover for NTK som dere finner her >>

 

Valgkomiteen arbeider selvstendig og oppfordrer til melding av kandidater til styreverv og eventuelt bidrag i komiteer. Det er mulig å melde seg selv eller foreslå kandidater til post@nordstrandtk.no ut uke 8. Valgkomiteen ønsker bredde relatert til kjønn og bakgrunn og engasjement rundt anlegg og sosialt kan være spesielt nyttig.

 

Styret vil også følge opp medlemsundersøkelse rundt kontraktstimer i "prime time" i NTK-hallen. Denne medlemsundersøkelsen ble fremmet som sak av medlemmer på årsmøtet 2022. Årsmøtet i 2022 vedtok så at styret skulle gjennomføre undersøkelsen og så komme tilbake til årsmøtet 2023 med forslag til vedtak. Alle medlemmer kan finne referat fra årsmøtet 2022 og styrereferater her: https://www.nordstrandtk.no/om-oss-2/styre-og-samarbeidspartnere

 

Se egen sak om medlemsundersøkelse >>


På vegne av styret i NTK,

Helge Røsjø

Styreleder

Innkalling årsmøte 2023

Relatert informasjon

Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.

Nyhetsoppdatering 1 juli