Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

Som styreleder ønsker jeg å invitere til årsmøte i Nordstrand tennisklubb (NTK) mandag 27. mars fra kl 19 på Bekkelagshuset (Jomfrustien 1, 1179 Oslo) i "Lilla salen". Det er lov å bruke parkeringsplassen gratis i den aktuelle leieperioden.

Se offisiell innkallelse >>

Kriterier for årsmøtet, inkludert stemmerett og innsending av forslag, fremkommer av lover for NTK som dere finner her >>

 

Valgkomiteen arbeider selvstendig og oppfordrer til melding av kandidater til styreverv og eventuelt bidrag i komiteer. Det er mulig å melde seg selv eller foreslå kandidater til post@nordstrandtk.no ut uke 8. Valgkomiteen ønsker bredde relatert til kjønn og bakgrunn og engasjement rundt anlegg og sosialt kan være spesielt nyttig.

 

Styret vil også følge opp medlemsundersøkelse rundt kontraktstimer i "prime time" i NTK-hallen. Denne medlemsundersøkelsen ble fremmet som sak av medlemmer på årsmøtet 2022. Årsmøtet i 2022 vedtok så at styret skulle gjennomføre undersøkelsen og så komme tilbake til årsmøtet 2023 med forslag til vedtak. Alle medlemmer kan finne referat fra årsmøtet 2022 og styrereferater her: https://www.nordstrandtk.no/om-oss-2/styre-og-samarbeidspartnere

 

Se egen sak om medlemsundersøkelse >>


På vegne av styret i NTK,

Helge Røsjø

Styreleder

Innkalling årsmøte 2023

Relatert informasjon

Oleksandr til finale

Oleksandr «Sasha» Tyshchenko gikk til finale da vi arrangerte Norges cup u13 i Oslo Tennisarena.

Saksliste og saksdokumenter til NTK årsmøte 2023

Vi ønsker våre medlemmer velkommen til NTK årsmøte 2023. Styret gjør oppmerksom på sak nr. 10 om kontraktstimer som svar på flere medlemmers innspill på fjorårets årsmøte.

Flere NM titler til NTK

Den siste uken har OTA vært arena for Norgesmestereskapet for veteraner. NTK tok fire NM-titler.