Vinner koret i NTK-klubbstigen

Vinner Sebastian Lystad

I går ble innesesongen for NTK-tennisstigen avsluttet. Vi har hatt 46 deltakere, og det har blitt spilt 78 spennede kamper siden midt november. Dette har ført til nye tennisvennskap og mye moro i NTK hallen. Flere juniorer har også sluttet seg til trappen, og det er bare et spørsmål om tid før vi kan forvente at de også utfordrer toppen av stigen.

Sebastian Lystad går av med seieren med 5 vinster i 5 kamper 💪🎾 og vinner et verdikort på 10 bookinger i NTK-hallen, mens Kristian Guldahl tar andreplassen med et gavekort på 5 bookinger. En ærefull tredjeplass går til Pierre Breger med et verdikort på 500 kr hos vår samarbeidspartner Mastersport på Karlsrud.

Vi har også hatt en konkurranse om flest vunne kamper. Her er det, pinlig nok, arrangøren selv, som har vunnet flest kamper, med 8 seire. Siden administrasjonen har fordelen av å kunne være fleksibel med tidspunktet for kampene samt usikker rundt hvor i rangeringen den burde starte, går premien med et gavekort på 5 klipp isteden til Sindre Furuseth, som har vunnet 6 kamper 💪

Vi gratulerer alle vinnere og ser frem til en ny tennisstige for ute-sesongen som starter 1.april. Kamper kan arrangeres både inne og ute, og alle som deltok i innendørssesongen vil automatisk bli videreført med samme rangeringsplass til den nye sesongen. Deltakere bes gi beskjed til daglig leder dersom man ikke ønsker eller har mulighet til å fortsette. Utesesongen avsluttes 29. september, og vi håper at så mange som mulig ønsker å delta. Det eneste kravet er at du må være medlem i NTK og over 13 år.

Bli med her: https://public.itennisladder.com/ntk-klubbstige.../l/6LlO

Premiene fra innendørssesongen vil bli videreført, og vi legger til en ekstra premie; den beste juniorspilleren som vinner flest kamper, uavhengig av kjønn, vil bli belønnet med et gavekort på 1500 kr hos Mastersport.

Vi ønsker også å tilby et godt alternativ for kvinner. Ved tilstrekkelig interesse vurderer vi å opprette en egen stige for damer. Alternativt kan vi beholde den nåværende fellesstigen, men innføre en egen premie for den beste kvinnelige spilleren. Vennligst del dine tilbakemeldinger med daglig leder.

Relatert informasjon

Kiosk åpen ved lagkamper

Lagkamper - Kiosk på uteanlegget 🧇

Informasjon fra klubben

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest