Viktor Durasovic ledet NTK tilbake til Eliteserien

Nese helg skal Viktor Durasovic spille Davis Cup for Norge i Oslo Tennisarena. Denne helgen spilte han opprykkskamp for Nordstrand Tennisklubb og ledet oss tilbake til Eliteserien.

Det har vært noen år i førstedivisjon for NTK, men nå er vi tilbake i det gode selskap, ikke minst takket være vår store stjerne, Viktor. Men det heter lagkamper, og det er selvsagt et helt lag som står bak denne prestasjonen. Direkte spennende ble det aldri mot BSTK (Blommenholm og Sandvika Tennisklubb).

NTK startet på best mulig måte. Viktor spilte double sammen med Jon William Karlstad på førstedouble, og de vant i to sett. På andredoublen hadde Tomo Draganja og Adriano Liccardo få problemer med å slå andredoublen til BSTK. Dermed hadde vi 2-0 før de fire singlene.

Viktor vant selvfølgelig enkelt på enersingle, og da Adriano gjorde det samme på fjerdesinglen var serien og opprykket i boks. Strålende levert av gåtta våre.

Viktor ledet NTK tilbake til Eliteserien

Opprykk også for andrelaget

Andrelaget vårt har også lever varene og rykker opp. I den siste kampen denne helgen ble Soon banket 6-0, og NTK2 er dermed 7-0 og ubeseiret for sesongen. Det betyr opprykk, men på grunn av en utvidelse av antall divisjoner blir det et opprykk fra 3. divisjon til 3. divisjon.  Uansett sterkt levert av NTK2 gjennom sesongen hvor hele 11 spillere har vært i sving.


Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.