Viktor Durasovic ledet NTK tilbake til Eliteserien

Nese helg skal Viktor Durasovic spille Davis Cup for Norge i Oslo Tennisarena. Denne helgen spilte han opprykkskamp for Nordstrand Tennisklubb og ledet oss tilbake til Eliteserien.

Det har vært noen år i førstedivisjon for NTK, men nå er vi tilbake i det gode selskap, ikke minst takket være vår store stjerne, Viktor. Men det heter lagkamper, og det er selvsagt et helt lag som står bak denne prestasjonen. Direkte spennende ble det aldri mot BSTK (Blommenholm og Sandvika Tennisklubb).

NTK startet på best mulig måte. Viktor spilte double sammen med Jon William Karlstad på førstedouble, og de vant i to sett. På andredoublen hadde Tomo Draganja og Adriano Liccardo få problemer med å slå andredoublen til BSTK. Dermed hadde vi 2-0 før de fire singlene.

Viktor vant selvfølgelig enkelt på enersingle, og da Adriano gjorde det samme på fjerdesinglen var serien og opprykket i boks. Strålende levert av gåtta våre.

Viktor ledet NTK tilbake til Eliteserien

Opprykk også for andrelaget

Andrelaget vårt har også lever varene og rykker opp. I den siste kampen denne helgen ble Soon banket 6-0, og NTK2 er dermed 7-0 og ubeseiret for sesongen. Det betyr opprykk, men på grunn av en utvidelse av antall divisjoner blir det et opprykk fra 3. divisjon til 3. divisjon.  Uansett sterkt levert av NTK2 gjennom sesongen hvor hele 11 spillere har vært i sving.


Relatert informasjon

Flott innsats av veteraner i Drøbak

Flere av våre voksenkurs-deltakere deltok under veteranturneringen i double i Drøbak.

NM lag u18 i gang på OTA

Denne helgen startet Norgesmesterskapet under 18 år for lag.

Maren Milla og Nikolai Norgesmestere

Norgesmesterskapene for junior startet i høstferien og ble avsluttet denne uken. Maren Milla Reinemo vant både double og mixed-double, mens Nikolai vant double.