Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Samtidig som vi takker Sophie for insatsen de siste nesten fire årene er det nå veldig hyggelig å presentere resultatet etter en grundig ansettelses-prosess. - Det har vært arbeidet strukturert med rekrutteringen der en bredde av styremedlemmene har deltatt. Andreas stod frem som en sympatisk, strukturert, kreativ, ambisiøs og hardtarbeidende person og vi er glade for at Andreas blir ny daglig leder i NTK, sier styreleder Helge Røsjø.

Vår nye daglige leder Andreas ønskes velkommen av styreleder Helge Røsjø.


Andreas er altså opprinnelig svensk, men har bodd i Norge de siste 11 årene, og nå bor han på Nordstrand, han er gift og har to små barn Hans hovedidrett har vært alpint, men er også kjent med tennis både som en hobby og som fysisk trener. Andreas har vært aktiv på klubb- og regionsnivå i Sverige innen alpint med verv og var med å bygge opp alpingymnas i Tärnaby. Startet så på NTG i Bærum 2011 og var der til 2017. Jobbet da med alpint, men også sentral rundt fysisk trening på tvers av idretter, inkludert mot tennis. Andreas har siden hatt ledende stillinger innen sportsbransjen (salg) og kommer sist fra stilling i Miinto Group. Andreas starter som daglig leder i NTK på sin 40-årsdag som er den 9. august!


-  Andreas vil få overordnet ansvar for all virksomhet og styret vil ønske et spesielt fokus på anlegg, utvikling av personell og styrking av klubbens sosiale treffpunkter. Dette er områder Andreas også er opptatt av og som må utvikles i fellesskap mellom ansatte i klubben og NTK sine medlemmer, forteller Røsjø.- Jeg gleder meg veldig til å begynne og det blir en ære å få representere NTK. I rollen som daglig leder håper jeg å kunne bidra til videre utvikling av klubbens medlemstilbud og gleder meg stort til å møte dere alle. For meg er god planlegging, tydelig kommunikasjon, godt vedlikehold av anlegget, sammen med mye aktivitet, stor idrettsglede og sosial trivsel utrolig viktig. Fysisk trening har vært min spesialitet som alpintrener og på sikt håper jeg å kunne bidra med noen innspill til tennis, sier Andreas.


Vi ønsker Andreas velkommen og gleder oss til samarbeidet!

Relatert informasjon

Dobbelt seier på hjemmebane

Helgen 14-16 oktober arrangerte vi race u12 i NTK-hallen. Det ble en suksess på alle mulige måter. Seier i begge klasser og arrangementet gikk bra.

NTK klubbkolleksjon 2022-2025

Vellykket KM-helg