Vi hilser Andrea Camoletto, ny NTK trener velkommen

Et lidenskapelig og erfarent tilskudd til klubben vår

Vi introduserer vår nye tennistrener Andrea Camoletto, 37 år, som akkurat har signert en 1-årsavtale med NTK og vil jobbe med oss mandager – onsdager med oppstart mandag 14. august. Andrea vil kombinere jobben i NTK med torsdager og fredager i Kongsvinger tennisklubb, hvor han har jobbet siden 2018.

Vi er glade for å kunngjøre tilskuddet av vår nye tennistrener Andrea Camoletto. Med et vell av erfaring og en lidenskap for tennissporten, er vår nye trener satt til å bli et flott tilskudd i vårt flotte trenerteam i NTK, sier daglig leder Andreas. Andrea vil jobbe med tenniskids, ungdom & tennis og en del voksenkurs.

Andrea er selv en dedikert tennisspiller som i flere år i tenaren var på Italiensk bruttotropp, og han spiller fortsatt aktivt tennis på et godt nivå.


Etter å ha startet sin trenerreise i en ung alder av 15 år, har Andrea dedikert over to tiår til å finpusse ferdighetene og ekspertisen som trener. Han begynte som assistenttrener i Italia, og gikk raskt videre til å jobbe på heltid, først og fremst i tre fremtredende klubber i Torino. I løpet av sin tid der hadde han muligheten til å jobbe med barn i alle aldre og ferdighetsnivåer, inkludert konkurrerende spillere.

I Norge startet trenerreisen 2017 med 2,5 år som trener i Nesøya tennisklubb, Andrea har deretter jobbet som hovedtrener i Kongsvinger tennisklubb og hatt ansvar for å bygge opp en tennisskole. Kongsvinger tennisklubb er liten i størrelse sammenlignbart med NTK og for å kunne fylle hele arbeidsuka har Andrea i perioder også jobbet på deltid som tennistrener i Nesodden, hvor han har fått gode tilbakemeldinger fra daværende daglig leder, Christian Grind.

Andrea vil nå som sagt dele sin arbeidsuke mellom NTK og Kongsvinger.

- Vi har jobbet tett med styreleder i Kongsvinger Tennisklubb, Hans Neskvern, og funnet en god løsning for begge klubber og vi tar sikte på at vi kan finne flere samarbeidsmuligheter mellom de to tennisklubbene. Hans sier at Andrea har gjort en flott jobb over tid i Kongsvinger og at de er glad for å finne en løsning hvor de kan ha kvar Andrea i Kongsvinger, samtidig som han får muligheten å bli del av et større trenermiljø i NTK.

I den nye jobben i NTK gleder seg Andrea til å kunne samarbeide med et team av talentfulle og entusiastiske kolleger i et forfriskende miljø og spennende tennis-fagmiljø. Han ser på dette som en mulighet til å videreutvikle sine trenerevner og bidra til suksess for klubben vår. Andrea har tatt trener 3 utdanning i Norge i tillegg til trenerutdanning i Italia og er veldig interessert for videre utvikling som tennistrener.

- Jeg ser for meg dette å være en mulighet for å jobbe i et engasjerende miljø og utvikle meg som trener.

-Jeg mener mine tidligere erfaringer vil bidra til at jeg kommer lykkes på NTK med det at jeg som trener har alltid forsøkt å være opptatt av mennesket og jeg mener at det er fundamentalt å skape gjensidig tillit på banen med spillere for at de skal kunne få det beste ut av forholdet.

På spørsmål om hans beste råd som både tennistrener og spiller, understreker vår blivende trener viktigheten av utholdenhet og hardt arbeid. Han er overbevist om at suksess ikke oppnås over natten, men gjennom konsekvent innsats og dedikasjon. Hans motto er enkelt, men kraftig: "Ikke gi opp når ting begynner å bli tøft. Kontinuitet og hardt arbeid er nøkkelen til suksess."

Utover hans lidenskap for tennis, har vår blivende NTK trenere et mangfold av interesser. Han liker litteratur, spesielt klassikere og moderne romaner. I tillegg har han en forkjærlighet for terrengsykling. Videre besitter han et talent for språk, han snakker allerede flytende norsk i tillegg har han lært seg russisk.

Andreas, vår daglige leder sier at vi har tro på at vår nye tennistrener vil bringe et nytt perspektiv, et vell av erfaring og en genuin lidenskap for sporten til klubben vår.

- Vi har hatt to intervjuer med både styremedlemmer og hovedtrener, og Andrea har i tillegg vært på besøk og hatt trening på tennisbanen, slik at vi har fått se han i action. Han har en dedikasjon til spillerutvikling og vi tror at han kan ha en evne til å skape et engasjerende miljø og vi har tro på at Andrea kan bli et flott tilskudd til NTK.

Så la oss ønske vår nye tennistrener velkommen! 😊

Relatert informasjon

Bestilling av NTK-tøy

Vi tar inn en lynrask bestilling av NTK-klær

Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

U11-turneringen 9.-11. februar blir flyttet