Vi har en gladnyhet

Det ser nå ut som vi kan åpne noen av banene i neste uke.

Hurra - vi har en gladnyhet å dele med dere!

Vi jobber på spreng med å klargjøre utebanene for sesongen, og regner med å ha banene klare for medlemsbooking allerede på onsdag - over en uke tidligere enn normalt😊

Det forutsetter imidlertid at underlaget får satt seg ordentlig, og at ingen bruker banene før onsdag, bortsett fra test-spilling som klubben selv organiserer. Vi ber derfor alle om hjelp med å passe på at banene står urørt frem til onsdag.

Og har du ikke betalt medlemsavgiften ennå?  Skynd deg og betal i dag, så du er klar når vi åpner bookingen på onsdag!


Kvaliteten på banene er veldig avhengig av at vi behandler dem riktig. I starten av sesongen er underlaget alltid litt ujevnt og skjørt, men jo flinkere vi er med vedlikehold jo raskere blir det bra.

Etter endt økt skal man alltid forsøke å jevne ut ujevnheter, fylle igjen småhull og koste banen og linjene. Er det linjer som er løse, eller annet som går utover det normale vedlikeholdet, så gi beskjed til klubben på post@nordstrandtk.no.

Vær også oppmerksomme på at det kan komme til at vi må stenge baner for utbedringer i starten av sesongen. Det avhenger også av hvor flinke vi er med vedlikeholdet.


Vi håper på å åpne for organisert trening i neste uke. Deltakere i de forkjellige gruppene vil bli informert om dette via mail og på deres gruppeside på Facebook.

Vi minner også om smittevernreglene. Veldig viktig å overholde disse når vi nå starter igjen:


Vi gleder oss veldig til å åpne utesesongen!

Smittevernsregler

Relatert informasjon

Påmelding for Clarksons Platou Landsturnering 2021 er åpen

Norges største tennisturnering for spillere født i 2009 og 2010.

Endelig kan vi åpne for spill i NTK-hallen

Fra og med onsdag er det mulig å booke timer i NTK-hallen

Endringer på Oslo Tennis Arena (OTA)