Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest

Stemningen var høy med en MENGDE medlemmer fra alle aldre til stede. Mange foreldre hadde bidratt med et rikt utvalg av kaker (en stor takk til dere!), barna nøt is, og det ble servert, deilige hamburgere til alle deltakere. Vi hadde morsomme tennisaktiviteter i nesten 20 graders varme, og et hoppeslott til barnas store glede.

Tradisjonen tro ble det også delt ut priser. Bragdpokal-vinner ble Peter Jetzel for hans enestående innsats for klubben. Han har skilt seg ut både individuelt med gode resultater og gjennom sin laginnsats for klubben. Peter har også tatt initiativ til flott dugnadsarbeid og er en flott rollemodell for NTK.

Liv og Fritz Aigeltingers vandrefat ble tildelt Maren Milla Tobiasson Reinemi etter en imponerende sesong i 2023. Denne prisen går til spilleren som ifølge en poengmatrise har samlet flest poeng i Norgesmesterskapene året før. Hun ble også kåret til årets forbilde blant spillerne av trenerne; Maren Milla har vært en lojal medlem av klubben, alltid punktlig til trening og utfører ekstra økter på egenhånd. Hun er aldri forsinket, alltid høflig, og tilfører en positiv energi. Maren er samarbeidsvillig, legger inn ekstra innsats i alle settinger, og er støttende og oppmuntrende mot andre spillere. Hun kommuniserer utmerket med trenerne, presterer godt på skolen, og oppnår samtidig suksess i store tennisturneringer. Som ekstratrener i NTK, utfører hun alltid en flott jobb. Hun deltar i lagkamper når mulig og representerer klubbens verdier både på og utenfor banen.

Avtroppende styremedlemmer Martin Kildahl og Guro Vethe ble også takket for sin innsats de siste årene. Tusen takk for hjelpen!

En ekstra pris ble gitt til vår dyktige banemann, Wojtek, som har gjort en fremragende jobb med vedlikeholdet av tennisbanene, noe som alle medlemmer setter stor pris på.

Takk til alle dere som bidro til en skikkelig vellykket fest i går.

Relatert informasjon

Kiosk åpen ved lagkamper

Lagkamper - Kiosk på uteanlegget 🧇

Informasjon fra klubben

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest