Uteanlegget åpnet på søndag

Det var god stemning i Seterveien da uteanlegget igjen ble åpnet for spill for 117. gang. Det ble som lovet høytdelig åpning ved styreleder Helge Røsjøe, utdeling av noen priser og spill for alle.

Kiosken var godt besøkt og grillen var betjent. På banene arrangerte Caroline «Hot Seat-turnering» for de minste, mens de voksne og de eldre barna fikk prøve seg på doublekonge.

Caroline og gjengen


Doublekonge


Årets vinner av Bragdpokalen var Rikke Reinemo som gikk av som styreleder i mars, men har fortsatt i styret. Hun har lagt ned en fantastisk innsats gjennom årene hun har sittet som leder. 

Da passet det jo også bra at Rikkes datter, Maren Milla Reinemo, hadde samlet mest poeng i NM i  2021 og fikk da Liv og Fritz´ vandrepokal for 2021. Maren tok to NM-titler i 2021, og er blant de aller beste spillerne i sin årsklasse. En velfortjent premie det også.


Årets forbilde for 2021 er Jon William Karlstad som har vært i klubben i mange år og som til høsten reiser til USA og college-tennis. Jon William har vært i klubben i mange år og er alltid blid og positiv. Han spiller med alle, klager aldri og er en fantastisk ambassadør fo rklubben og et veldig godt forbilde for alle våre ynger spillere, spesielt. Jon William har vært i norgestoppen i sin klasse i mange år, og vi er veldig stolte av å ha ham i Nordstrand Tennisklubb.

Blomster ble det også til vår daglig leder Sophie, som etter nesten 4 år i jobben gir seg til fordel for klatreforbundet. Klubben takker for en fantastisk innsats i noen vanskelige vår, og for at alt nå er på stell administrativt.


Anlegget ser nå fantastisk bra ut med nye gjerder, nye kantsteiner langs banene og ny asfalt på gangveien. 


Alle baner er nå i bruk og vi henstiller til medlemmene og koste banene og linjene etter bruk, og å vanne MYE. Kommer det ingen etter deg så dynk banen i vann. Den kan ikke få for mye.


Nyt utendørssesongen!

Relatert informasjon

Andreas er godt i gang

For de som ikke har fått det med seg så har vår nye daglige leder, Andreas Evang-Vänman, fungert i en snau måned. Mange av dere har sikkert sett ham i drift på anlegget, arbeidsom og glad i å slå av en prat med medlemmene.

Klubbmesterskap 2022

NTK inviterer til klubbmesterskap

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.