Uteanlegget åpnet inne

Et begredelig vær sørget for at årets åpning av uteanlegget måtte gjøres inne. Det la ingen demper på begivenheten.

Eller, kanskje en liten da det nok var noen som ønsket å føle rød grus under bena, men stemningen var god i NTK-hallen og det var godt oppmøte da vår styreleder Helge Røjsø offisielt erklærte utesesongen for åpnet.

Det går godt i Nordstrand Tennisklubb og noen av styremedlemmene som har sørget for det de siste årene, og som nå har gitt seg, fikk sin takk. Anne Hazeland, og ikke minst Henning Gustavsen, som har bidratt i mange år, fikk sine velfortjente blomster. Blomster ble det også til vår banemann Wojtek som har gjort en kjempejobb denne våren med banene og Thomas Geiran som etter flere års tjeneste har gitt seg som leder av valgkomiteen.Pris til Christer, Celin og Inger Johanne

Tradisjonen tro ble det også delt ut to vandrepremier. Bragdpokalen deles ut til en person som har gjort en spesiell innsats for klubben, enten på eller utenfor banen. I år var det Christer Gavelli som fikk sin velfortjente hyllest. Christer har gjennom en årrekke bidratt på alle områder i klubben. Han har vært i styret i mange år, sittet i komiteer, han har alltid vært først på plass på dugnad og han har til og med gjort en dugnadsinnsats som trener. Klubben er veldig takknemlige for den innsatsen Christer har levert.

Kristoffer tok i mot bragdpokalen på vegne av pappa Christer Gavelli

Årets forbilde blant spillerne er Inger Johanne Rotevatn. Denne er det trenerne som bestemmer og en velfortjent pris til en spiller som har bidratt både på og utenfor banen og som representerer klubben på en fremragende måte. Alltid godt humør og leverer topp innsats på banen det være seg trening eller kamp.

Inger Johanne er trenernes valg som årets forbilde


En annen pris som deles ut er Liv og Fritz Aigeltingers vandrefat. Denne prisen går til den spilleren som i henold til en poengmatrise, har sanket flest poeng i Norgesmesterskapene foregående år. I 2022 var det Celin Myhre som hadde sanket flest poeng, i skarp konkurranse med fjorårsvinner Maren Milla Reinemo, og fikk sin velfortjente hyllest. Vi vil garantert se mer fra denne jenta fremover.

Celin Myhre vant Liv og Fritz Aigeltingers vandrefat for poengplukking i NM 2022
Thomas Geiran fikk blomster for innsatsen som leder av valgkomiteen


Tennis og Jacobs-burger

Etter gjennomført åpning ble det aktivitet på banene. For de yngste med rød ball ble det spilt «Hot Seat» på bane 1. De oransje barna spilte konge på bane 2, og for de grønne og gule ble det også spilt konge på bane 3 og 4.

Mens trenerne sørget for aktivitet på banene sto sjefen sjøl, Andreas, ute i regnet og flippet burgere fra Jacobs på Holtet og grillet pølser. Over 160 burgere gikk med i tillegg til et ukjent antall pølser og vafler. En stor takk til alle foreldrene som hjalp til med å få arrangementet i havn.

Sjefen sjøl, Andreas, med noen av de 160 burgerne han grillet


Da er uteanlegget åpnet, men foreløpig ikke alle banene. Været sørget for at vi kom litt på etterskudd i å sette i stand banene, men det jobbes nå på spreng så vi kan få åpnet alle banene. 

Vi sees i Seterveien.Relatert informasjon

Nordstrand Tennisklubb Sommeroppdatering 2024 og NM-suksess

Oppdatert trenerteam hos NTK fra august 2024!

Vi er glade for å kunngjøre at vi får to nye trenere i NTK fra august 2024, Matias og Lilly! Og så ønsker vi å takke Jenny som flytter til USA.

Nyhetsoppdatering 1 juli