Trist beskjed

Nordstrand tennisklubb fikk en veldig trist beskjed før helgen om at vår kjære Carl Mikael (Calle) Sundberg har gått bort. Calle har bidratt på alle plan i NTK, både som en av de beste spillerne i klubben gjennom historien og også som styremedlem. Calle ble syk i ung alder, men han lot aldri det knekke seg. Han holdt oppe livsgnisten og sin interesse for tennis gjennom hele sykdomsperioden. Vi  i NTK har mistet en god venn og et strålende forbilde. I en idrett av individualister var Calle en lagspiller og vi vil aldri glemme Calle! I denne veldig triste stunden går våre tanker og dypeste medfølelse til Calle’s nærmeste familie.

Relatert informasjon

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år. 

Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben