Travel turneringshelg - Arshia vant

Denne helgen var en travel turneringshelg med spill i de fleste juniorklasser. Fra u12 på Mysen til Norges Cup u16 for gutter i Bergen og for jentene både u14 og u16 på Oslo Tennisarena. Det ble seier for Arshia u14 double og single og Ida Børseth vant u16 double.

Det ble en norgescupseier for klubben denne helgen da Arshia Joon vant u14 i Oslo Tennisarena. I tillegg til å vinne single vant Arshia også double sammen med partner Gine Pettersen. Bortsett fra en tøff batalje i kvartfinalen gikk det ganske greit for Arshia. Daniela Riddervold gikk igjen til semifinale i jenter B.

De andre jentene er førsteårs og fikk det tøft i første runde. Lilly Birkevold i B, Hermine Knudsen i C og Juline Tølløfsrud i D.

I klassen u16 år ble det doubleseier for Ida Børseth sammen med partner Marie Henriksen. I single A gikk Ida videre til andre runde, mens Souvena Shibu tapte i første runde. I B-tablået gikk Julie Geiran helt til semifinale i single.

Gutta

NC 14 for gutter ble spilt i Bergen, mens u16 klassen gikk i Kristiansand. I Kristiansand hadde vi kun Filip Simic med, og det ble dessverre tap i første runde for Filip.

I Bergen hadde Jakob Skari tøff trekning mot andreseede og tapte i en god kamp i A-klassen. Kristian Sandham vant sin førsterunde greit, men tapte så i en jevn kamp i andre runde.

På Mysen ble det spilt u12 denne helgen og det ble 2. plass til Henrik Røsjø som tapte en jevn finale. Bo Langmoen og Aksel Røsjø møttes til kamp om 7-8 plassen og Aksel dro til slutt det lengste strået med settsifrene 1-4 4-3 -4-0. I tillegg til disse hadde vi også med Alexander Vazov som hadde tre tøffe kamper i gruppespillet.