Takk for nå Caroline og IJ, velkommen Jenny :)

Caroline Støvland, som for tiden er i mammapermisjon fra sin rolle som ansvarlig for Tennisskolen i NTK, har akseptert en ny stilling som Barne- og ungdomsansvarlig/Klubbutvikler i Norges Tennisforbund (NTF). Dette vil ta effekt fra april når hennes permisjon avsluttes. Caroline har utmerket seg i sitt arbeid hos oss og går nå inn i en spennende rolle der hun fortsatt indirekte vil være knyttet til klubben. Vi er stolte over å ha ansatte som Caroline, som ikke bare gjør en fremragende jobb, men også får anerkjennelse gjennom en viktig og attraktiv stillinging i NTF. Selv om vi kommer til å savne Caroline i NTK, ønsker vi henne alt godt i den nye rollen.

Fra nyttår vil det være noen endringer i vår organisasjon. Inger Johanne «IJ» Rotevatn, som har jobbet med Tennisskolen under Carolines permisjon, skal som planlagt inn i militæret fra januar. IJ har gjort en fantastisk innsats, og vi setter stor pris på hennes bidrag og ønsker henne lykke til med de nye utfordringene.

Jenny Maria Gjøs

I denne anlegning er vi glade for å kunne kunngjøre at Jenny Maria Gjøs har blitt ansatt i en fulltidsstilling som tennistrener hos oss med start 2. januar. Jenny vil jobbe med både barn og voksne, men vil ha ekstra ansvar for Tennisskolen og fortsette å utvikle Tenniskids-programmet i NTK. Hun er et produkt av vårt eget system, en tidligere dyktig konkurransespiller som har spilt i Eliteserien for NTK, og hun spiller fortsatt aktivt på et høyt nasjonalt nivå. Jenny har tidligere jobbet som ekstratrener i NTK og som hovedtrener i Golia Tennisklubb. Siden begynnelsen av 2022 har hun vært trener i Vestre Bærum Tennisklubb, der hun har jobbet med barn og voksne på alle nivåer. Med både Trener 1 og Trener 2 kurser fra NTF, og en stor pasjon for tennissporten, vil Jenny være et verdifullt tilskudd til vårt team. Hun uttrykker en sterk tilknytning til hjemklubben og ser dette som et perfekt tidspunkt for å returnere. Vi ønsker Jenny hjertelig velkommen tilbake til NTK!

Relatert informasjon

Bestilling av NTK-tøy

Vi tar inn en lynrask bestilling av NTK-klær

Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

U11-turneringen 9.-11. februar blir flyttet