Stor gjeng i regionsmesterskapet

Denne helgen var det Regionsmesterskap under 12 år på Oslo Tennis Arena. NTK preget tablået med hele 15 gutter og to jenter i turneringen.

Kristina og Marin var på plass for å følge våre håpefulle. Alva Gramming og Charlotte Møthe var de to jentene som deltok. De 15 guttene var Wilhelm Lunde, William Mittet, Adrian Saga, Lian Nasrala, Axel Tobias Skandsen, Cornelius Lund-Blix, Axel Tobias Guldahl, Henrik Fagerhaim, Cornelius Ovaa, Jacob Shibani, Edvard Klever, Peder Sørum, Aksel Røed, Lauritz Styrmoe og William Bredvold. Vedig morsomt med en stor gjeng som kommer gjennom vår tennisskole.

Treningsiverige jenter - Alva og Charlotte

Det ble spilt utslagstablå med bonusturnering og det ble en flott erfaring for våre spillere - mange av dem deltok for første gang i denne typen turnering. Ansvarlig trener for denne gruppen, Kristina, var også fornøyd med spillerne. 

- Det var veldig moro å få se disse spillerne i kamp. Kollektivt har de tatt store steg det siste halvåret og jeg er veldig imponert. Masse spilleglede resulterer i god utvikling og jeg er sikker på at disse spillerne vil hjelpe hverandre fremover. En fantastisk gruppe det er veldig moro følge, sier hun.

- Bratt læringskurve, men gledelig å se at for eksempel Charlotte og Alva valgte å trene etter bonuskampene på søndag, fortsetter Kristina.

....og like iverige gutter - Aksel Tobias og Cornelius

Det ble noen seiere og noen tap, og for mange, tøffe kamper mot veldig gode spillere. Det er ingen seeding i u12 og en spiller som Jacob Shibani, som utvilsomt var en av de beste spillerne i tablået, tapte sin første runde i en jevn kamp mot en spiller som gikk helt til finalen.

- En god erfaring for våre spillere. Mange gode kamper og jeg er helt sikker på at de lærte mye fra denne helgen, sier Kristina.

Vi gratulerer alle med fantastisk innsats og setter stor pris på denne gjengen som er flotte representanter for Nordstrand Tennisklubb.

Alva og Aksel Tobias
The boys - (Bak) Cornelius, Lian, Henrik, (Foran) Aksel og Edvard.


Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!