Stian får ny rolle

Fra august skal Stian inn i en nye rolle som sportslig leder for Ljan Tennisklubb. Men helt borte fra NTK blir han ikke.

Etter mange år i forskjellige roller i Nordstrand Tennisklubb søker Stian nye utfordringer. Ljan Tennisklubb er en god samarbeidsklubb for NTK og håpet er nå at samarbeidet skal bli enda bedre.  Med ny stilling i Ljan TK vil han tilbringe det meste av tiden på Ljan, men en mindre del av arbeidsuken vil fortsatt være for NTK. Han vil fortsatt ha ansvaret for flertallet turneringer NTK arrangerer og han vil ha noen få timer på banen.

- Etter mange gode år i Nordstrand Tennisklubb tenkte jeg at hvis jeg skulle gjøre noe annet, var tiden kommet. Da muligheten åpnet seg for å ta et større ansvar i forhold til utvikling av klubb, syntes jeg det hørtes spennende ut, sier Stian.

Stian har vært i Nordstrand TK i 50 år, og de siste 15 som fast ansatt. Det har derfor ikke vært en lett avgjørelse å ta.

- Jeg har hatt og har det fantastisk i NTK. En flott klubb med et veldig bra styre og et godt arbeidsmiljø med fantastiske ansatte, og det er jo min hjemmeklubb. Det har derfor ikke vært lett å bestemme seg, men vårt forhold er jo ikke over. Når tilbudet kom fra Ljan og NTK gjerne ville beholde meg i en mindre rolle følte jeg at tiden var moden for å prøve noe nytt. Det dreier seg også i første omgang om en periode på to år hvor jeg har fått permisjon fra klubben for å prøve dette. Så får vi evaluere i 2025, sier Stian, som er takknemlig for å få denne muligheten.

- Jeg føler begge klubber har vært veldig positive i denne prosessen. Ljan i forhold til å gi meg tilliten og NTK for å gi meg muligheten.

- Ljan TK er en mindre klubb, men en veldig hyggelig klubb hvor det skjer mye bra. Et godt styre som vil utvikle klubben, og forhåpentligvis kan jeg være med på å bidra til det. Jeg har jo også et forhold til Ljan Tennisklubb. Jeg har tidligere vært medlem, og mye av ungdomstiden ble tilbragt i Gladvollveien.  Dette blir spennende, sier Stian.

Ljan og NTK har vært venner i mange år, og samarbeidet blir nok ikke noe dårligere nå med en trener med en fot i begge leire.

- Jeg håper og tror det vil fortsette. Nå skjer det mye bra i begge klubber, og et godt samarbeid mellom klubbene vil være en styrke for begge fremover, avslutter Stian.

NTK kommer til å savne Stian som den dyktige treneren og gledessprederen han er både på og utenfor banen. Han har vært med på å utvikle mange talentfulle spillere i klubben og han er en klippe når vi skal arrangere turneringer. Heldigvis slipper vi ikke taket helt taket med Stian og vi håper dette er med på å styrke båndet mellom naboklubbene ytterligere, sier vår daglige leder Andreas

NTK vil innen kort publisere stillingsannonse med to stillinger, en 2 års kontrakt i perioden når Stian har permisjon og en 1 års kontrakt for perioden når Caroline er i mamma permisjon.

Relatert informasjon

Nye klubbmestere!!

Klubbmesterskapet vårt, som fant sted 26.-27. august, ble en suksess til tross for litt uforutsigbart vær. Vi måtte riktignok flytte innendørs, men stemningen var på topp 😃 Vi hadde en deltakelse med over 100 enkeltspillere og et tillegg av over 40 deltakere i vår 'Doublekonge' turnering som ble spilt over to baner med både gule og grønne baller. 🎾🎾

En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Sammensetning av treningsgrupper i NTK

Sammensetning av treningsgrupper i Nordstrand Tennisklubb sesongen 2023/2024