Smittevern

For å kunne arrangere en trygg Landsturnering er vi avhengig av at både deltakere og foreldre følger gjeldende retningslinjer for deltakelse.

I tillegg til å følge alle gjeldene regler, er det viktig å bruke sunn fornuft, da vi har alle et felles ansvar for at dette skal bli en trygg arena for deltagerne. Et smitteutbrudd vil kunne resultere i avlysning underveis, og det er ikke noe vi ønsker.

Alle har ansvar for å sette seg inn i gjeldende regelverk, men vi vil spesielt gjør oppmerksom på at man ikke kan delta eller være på arenaen hvis man er i karantene eller man har symptomer som kan være Covid-19. Er man usikker kan man ta kontakt med turneringsledelse som henviser dere til Landsturneringens ansvarlige lege.

Vi gjør også oppmerksom på at det er meldt uttrykt vær første helgen, og ved innendørsspill vil vi gjennomføre turneringen på OTA og i NTK-hallen. Vi vil kontinuerlig følge med om det er mulig å overholde 1 meters regelen innendørs, og kan innføre maks en tilskuere per utøver på kort varsel.

Spesielle Tennisvetthensyn

- Vi takker for kampen med racketen

- Vi deler ikke vannflaske

Spesielle publikumshensyn

- Publikum skal holde 1 meters avstand til andre enn de i egen husstand (spillere har unntak til denne reglen under aktiviteten)

- Publikum skal registrere seg ved ankomst via Vipps (for spillere benyttes spilleplanen som dokumentasjon)

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.