Smittevern

For å kunne arrangere en trygg Landsturnering er vi avhengig av at både deltakere og foreldre følger gjeldende retningslinjer for deltakelse.

I tillegg til å følge alle gjeldene regler, er det viktig å bruke sunn fornuft, da vi har alle et felles ansvar for at dette skal bli en trygg arena for deltagerne. Et smitteutbrudd vil kunne resultere i avlysning underveis, og det er ikke noe vi ønsker.

Alle har ansvar for å sette seg inn i gjeldende regelverk, men vi vil spesielt gjør oppmerksom på at man ikke kan delta eller være på arenaen hvis man er i karantene eller man har symptomer som kan være Covid-19. Er man usikker kan man ta kontakt med turneringsledelse som henviser dere til Landsturneringens ansvarlige lege.

Vi gjør også oppmerksom på at det er meldt uttrykt vær første helgen, og ved innendørsspill vil vi gjennomføre turneringen på OTA og i NTK-hallen. Vi vil kontinuerlig følge med om det er mulig å overholde 1 meters regelen innendørs, og kan innføre maks en tilskuere per utøver på kort varsel.

Spesielle Tennisvetthensyn

- Vi takker for kampen med racketen

- Vi deler ikke vannflaske

Spesielle publikumshensyn

- Publikum skal holde 1 meters avstand til andre enn de i egen husstand (spillere har unntak til denne reglen under aktiviteten)

- Publikum skal registrere seg ved ankomst via Vipps (for spillere benyttes spilleplanen som dokumentasjon)

Relatert informasjon

Axel vant B-sluttspill

Axel og Henrik Røsjø deltok begge i u12 turneringen i Mysen denne helgen.

Viktor Durasovic ledet NTK tilbake til Eliteserien

Nese helg skal Viktor Durasovic spille Davis Cup for Norge i Oslo Tennisarena. Denne helgen spilte han opprykkskamp for Nordstrand Tennisklubb og ledet oss tilbake til Eliteserien.

Maren Milla vant dobbelt i Tennis Europe

Fantastisk innsats av Maren Milla Reinemo i forrige uke da hun vant på både single- og doublefinalen under Tennis Europe-turneringen u16 på Oslo Tennisarena.