Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Sriniya "Shri" Sarkar vant under 12-turneringen på Njård dene helgen. Resultatmessig ble det en grei seier for den talentfulle indiske jenta som kun ga fra seg 1 game i finalen mot Alexandra Kjær og totalt 6 game på fem kamper i turneringen.

Shri kom til Norge og Nordstrand i vinter og har vært en sterk tilvekst til vår Rookies-gruppe. En ambisiøs og god spiller med en hyggelig familie vi etterhvert har blitt kjent med. Velkommen til Nordstrand Shri og grattis med seier i din første turnering i Norge.

Vi hadde også med Eva Andersen, Ingvild Egeberg-Jensen og Wilhelm Lunde. Alle tapte dessverre i første runde denne gangen.

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.