Sasha vant på hjemmebane

Forrige helg arrangerte vi race u14-turnering i NTK-hallen. Sasha vant gutteklassen på imponerende vis.

I gutteklassen deltok Oleksandr «Sasha» Tyschchenko, Bo Langmoen, Aksel Røsjø, Nikolai Tingstad, Henrik Svendsen, William Mittet, Henrik Røsjø og Jakob Shibani. I jenteklassen hadde vi med Sriniya Sarkar, Ronika Desalgen, Eva Andersen og Ingvild Egeberg-Jensen. En stor kontigent med NTKere med andre ord.

Det var mye god tennis i NTK-hallen denne helgen og veldig god innsats av alle våre. I gutteklassen hadde vi Sasha, Nikolai, Henrik og Jacob i kvartfinale. Nikolai ble dessvere skadet og måtte trekke seg, mens Henrik og Sasha gikk videre til semifinale. Henrik på bekostning av klubbkompis Jakob. Til slutt ble det Sasha som sto igjen med den største pokalen, mens Henrik R. fikk en tredjepremie. 

Bo og Henrik S. deltok i bonusturneringen hvor Bo gikk til finalen. 

Veldig moro med så mange med og at vi har både topp og bredde. 

I jenteklassen gikk Sriniya til semifinale hvor det dessverre ble tap. Ronika, som representerer Bygdøy TK, men trener med oss, tapte i kvartfinale for Sriniya. Eva vant en jevn førsterundekamp, men tapte så i andre runde. Ingvild deltok i bonus-turneringen og gikk helt til finale der det ble tap.

- Noen er ganske ferske i turneringssammenheng og andre mer rutinerte. Felles for alle er at de utvikler seg og vi opplever at de har det moro med tennis. Ikke minst setter vi stor pris på at vi har mange med. Det er avgjørende for et godt tennismiljø, sier Stian, en av trenerne som jobber med disse spillerne.

En vellykket helg i NTK-hallen med mange fornøyde unge tennisspillere. Stor takk til Matt og Katie som var turneringsledere og til alle foreldre som bidro til et vellykket arrangement.







Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!