Peter vant trippel i Latvia

Peter Jetzel deltok i forrige uke i en ITF-turnering for veteraner i Adazi i Latvia. Peter deltok i single i 60+, samt double i 55+ og 60+. Det endte med turneringsseier i alle klassene.

Det å vinne tenniskamper er ikke noe nytt for Peter. Denne turneringen avsluttet en meget god innendørssesong for vår svenske klubbkamerat. I tillegg til å ha vunnet i Latvia har Peter blitt svensk mester, norsk mester og han har spilt 12 kamper i seriespill i vinter. Denne sesongen har han ikke tapt en eneste kamp. Det er en rekord det faktisk ikke er mulig å slå.

- Veldig moro å se at hard trening med gode treningspartnere i Nordstrand Tennisklubbs veteranmiljø kan gi gode internasjonale resultater, sier Peter. For Peter trener stort sett i sin hjemmeklubb. Det begynte vel egentlig med en meget god innsats under Lag VM for veteraner i USA i fjor. Peter merket at han kunne spille jevnt med, og slå spillere høyt opp på rankinglisten - og det med minimalt med trening sammenliknet med sine motstandere. Det inspirerte til å gjøre en større innsats for å se hvor langt han kan gå i neste VM.

- Hovedmålet er jo å sanke litt poeng så jeg kan bli seedet i VM i Portugal i august, forteller Peter. 

En annen motivasjon er å oppleve nye steder og møte nye tennisvenner. I Latvia spilte han double med svenske Jan Hedman i 55-klassen og i 60-klassen spilte han med Andrzej Jermakow fra Polen. 

Trippelmester Peter (til venstre) sammen med doublepartner Jan Hedman

I singel turneringen slo Peter den 1. seedede Tadas Tarasevicius fra Litauen (nr 83 på verdens rankingen for veteraner) og i finalen 3. seedede Arvydas Tverijonas, Litauen (nr 135). 

I skrivende stund er Peter i Italia for å spille ny turnering. Vi ønsker ham lykke til og takker for innsatsen for Nordstrand Tennisklubb.

Relatert informasjon

Informasjon fra klubben

NTK søker tennistrener

Bli en del av Nordstrand Tennisklubb (NTK) som tennistrener!

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest