Peter vant trippel i Latvia

Peter Jetzel deltok i forrige uke i en ITF-turnering for veteraner i Adazi i Latvia. Peter deltok i single i 60+, samt double i 55+ og 60+. Det endte med turneringsseier i alle klassene.

Det å vinne tenniskamper er ikke noe nytt for Peter. Denne turneringen avsluttet en meget god innendørssesong for vår svenske klubbkamerat. I tillegg til å ha vunnet i Latvia har Peter blitt svensk mester, norsk mester og han har spilt 12 kamper i seriespill i vinter. Denne sesongen har han ikke tapt en eneste kamp. Det er en rekord det faktisk ikke er mulig å slå.

- Veldig moro å se at hard trening med gode treningspartnere i Nordstrand Tennisklubbs veteranmiljø kan gi gode internasjonale resultater, sier Peter. For Peter trener stort sett i sin hjemmeklubb. Det begynte vel egentlig med en meget god innsats under Lag VM for veteraner i USA i fjor. Peter merket at han kunne spille jevnt med, og slå spillere høyt opp på rankinglisten - og det med minimalt med trening sammenliknet med sine motstandere. Det inspirerte til å gjøre en større innsats for å se hvor langt han kan gå i neste VM.

- Hovedmålet er jo å sanke litt poeng så jeg kan bli seedet i VM i Portugal i august, forteller Peter. 

En annen motivasjon er å oppleve nye steder og møte nye tennisvenner. I Latvia spilte han double med svenske Jan Hedman i 55-klassen og i 60-klassen spilte han med Andrzej Jermakow fra Polen. 

Trippelmester Peter (til venstre) sammen med doublepartner Jan Hedman

I singel turneringen slo Peter den 1. seedede Tadas Tarasevicius fra Litauen (nr 83 på verdens rankingen for veteraner) og i finalen 3. seedede Arvydas Tverijonas, Litauen (nr 135). 

I skrivende stund er Peter i Italia for å spille ny turnering. Vi ønsker ham lykke til og takker for innsatsen for Nordstrand Tennisklubb.

Relatert informasjon

Herrelaget med seier mot BSTK

Vårt herrelag i eliteserien fikk en etterlengtet seier da de slo Blommenholm og Sandvika Tennisklubb 5-2 på bortebane onsdag.

Nye lover for NTK

Medlemstilbud i sommer med billig booking i NTK hallen

Gode ​​nyheter for våre medlemmer!