Peter suveren NM-mester

Ingen kan stoppe Peter Jetzel. Mandag ble han på ny Norgesmester. Nesten uten å gi bort games. Toril Haugan norgesmester i double.

Peter spiller i klassen 60+, men man må nok langt ned i årsklassene for å finne noen som matcher ham. Etter 3 kamper 6-0 6-0 var han mer barmhjertig i finalen og ga fra seg 3 games, 6-1 6-2. Blant mange herrer må nevnes Harald Messel i 70+ som dessverre måtte trekke seg fra sin semifinale i single, og som gikk til finalen sammen med Cato Bryn i double. Vi hadde også Steinar Rotevatn i kvart i single 50+ og semi i double med Thomas Smordalen.

Steinar og Thomas imponerer stadig

Vi hadde også en norgesmester i dameklassen. Toril Haugan vant igjen double sammen med partner Britt Schjøtt-Iversen fra Heming.

Relatert informasjon

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år. 

Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben