Peppes mixed-double

Mixed doubel blir i år som i fjor arrangert siste dagen under Landsturneringen.

Vi minner om vår mixed-turnering som arrangeres siste spilldag, lørdag 7. august. Påmelding gjøres gjennom Tournament Software hvor den ligger sammen med turneringene i Landsturneringen forøvrig. Mange av dere har allerede meldt dere på, og påmeldingen ble stengt samtidig med de andre klassene. Vi vil imidlertid åpne påmeldingen igjen under turneringsuken så dere kan melde dere på frem til onsdag 11. august kl 12.00.

Påmeldingen finner du her.

I tillegg til mixed-turneringen blir det en felles premieutdeling for alle klasser for de som er tilstede.


Det blir servering av pizza fra Peppes, i tillegg til en morsom forkortet mixed double-turnering.

Vi satser på gruppespill, med best av 3 supertiebreak, men ser an i forhold til påmelding. Spillere som er opptatt med finalespill under gruppespillkampene vil gå rett til sluttspillet.


Pris for årets Mixed er kr 200 pr spiller.


Har du ingen partner kan du melde deg på alene, så vil vi sette sammen doublepar.

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.