Påskehilsen fra NTK-styret

Vi ønsker alle våre medlemmer god påske!

Det er et svært krevende år vi er inne i som tennisklubb, og vi begynner virkelig å merke på kroppen at nå må det snart gi seg. I fjor påske hadde vi åpent for familiespill, og vi er lei oss for at det i år er helt stengt.

På årsmøte 25.3 ble det valgt inn et nytt styre. Nye styremedlemmer som ble valgt inn er Carl Mikael Sundberg og Anne Hazeland. Anne på sosial og Calle som vara. Begge er oppvokst på Nordstrand og har tilknytning til tennisen fra tidligere så vi gleder oss over at de vil bidra inn i klubben. Carl Mikael er en tidligere toppspiller og blir nok også å se høyt opp på herrelaget sammen med et annet sprekt styremedlem Martin Kildahl. Vi takker Anne Lene Staib Knudsen og Knut Kollandsrud for veldig bra innsats for klubben gjennom mange år. Knut som varamedlem som har bidratt i mange sammenhenger gjennom svært mange år og Anne Lene som ansvarlig for Sosial og ikke minst vår svært vellykkede Landsturnering 2020.

Etter påske går vår daglig leder inn i mammapermisjon og det administrative vil bli delt mellom Matt Lunn og Mette Blomquist. Mette er godt kjent med klubben og vil bidra med diverse oppgaver i en 30% stilling. Fravær av Sophie vil nok også kreve sitt av styret i perioden frem til midten av august når hun er tilbake. Vi vet ikke hva som venter oss av regler og retningslinjer, men vi skal sammen gjøre det vi kan for å imøtekomme det på best mulig vis.

 

Økonomien og aktiviteten i klubben

2021 har ikke startet som ønsket og det har vært lite aktivitet i klubben. Klubben forholder seg til idrettskretsens regler, og det gjøres ingen individuelle vurderinger. Klubben estimerer at inntektene for 2021 vil gå ned med ca 1,5 millioner pga Covid-19 restriksjoner frem til utendørssesongen. Dette fordi man ikke har aktivitet i hallen og svært begrenset kursaktivitet (stor aktivitet i perioder). Heldigvis var 2020 et greit år pga vekst i medlemsmassen, høy kursaktivitet og generell tilbakeholdenhet av kostnader. Med fortsatt tilbakeholdenhet på kostnader og investeringer vil klubben derfor klare seg greit, såfremt Covid-19 restriksjonene ikke vedvarer hele året. Se vedlegg under for en oppsummering av Covid-nedstengninger og ulike refusjonsordninger.

Trenerstaben

Marin Draganja har vært i klubben i snart halvannet år, og klubben er svært imponert over hans kompetanse, arbeidsinnsats og iver for å videreutvikle klubben. Marin er en tidligere toppspiller fra Kroatia som harspilt både Davis Cup, OL og Grand slams som junior og senior. Han var en avverdens beste juniorspillere og som senior var han topp 20 i double. Første tideni klubben har ikke vært et vanlig år og det er imponerende hvordan han har bidratt til god struktur med ukentlig endringer av treningsplaner pga ulike Covid-19 restriksjoner. Vi er glade for å kommunisere at fra 1.april går Marin inn i stilling som Hovedtrener og ansvarlig for alt sportslig aktivitet i klubben. Vi gleder oss til å følge Marins arbeid videre.

Som tidligere kommunisert starter Caroline Støvland somansvarlig for TennisKids 16.april. Caroline er glad i å jobbe med barn, og har lang tennisbakgrunn både som spiller og trener oppigjennom årene i NordstrandTennisklubb. Det har tatt tid å finne den riktige profilen til TennisKids, ogvi er veldig fornøyde med denne rekrutteringen og trygg på at Caroline vil bidratil vår målsetning om å ha en av de beste Tennisskolene i landet.

Gjennom 2020 har Tomislav (Tomo) Draganja jobbet som vikar,og vi er veldig glade for å fortelle at klubben har ansatt Tomo på fast basis. Ja Tomo er bror av Marin, og har også en sterk tennisbakgrunn. Tomo avslutter sin profesjonelle tenniskarriere for å starte i NTK hvor han til nå har trivdes godt. Tomo har vunnet et utall ATP Challengers i double og sammen med Marin var de blant annet runners up i ATP 250 Umag hvor de slo verdensstjernersom Ivan Dodig og Fabio Fognini. I tillegg til å være god i tennis er Tomo, som sin bror, en svært dedikert trener som går godt overens med alle typer spillere.

Klubbens solide trenerstamme de senere årene med Matt, Kristina og Stian fortsetter det gode arbeidet og er viktige bidragsytere inn i alle treningsgruppene. Totalt sett mener vi at NTK nå har et av de aller ypperste trenerteamene i landet. Når de i tillegg samarbeider svært godt, så vi ser vi lyst på at kurs og treningsaktiviteten vil ha topp kvalitet på alle nivåer når det åpnes fullt opp igjen.

Grussesongen

Vi er optimistiske mot grussesongen, selv om værmeldingen i påsken ikke gir så veldig håp om at banene skal tørke opp med det første. Som tidligere kommunisert vil vi starte så fort som mulig for å sette i stand baner. Det er Mastersport som skal gjøre grovarbeidet, men vi inviterer også til dugnad på anlegget 12, 13 og 14. april. Klubben har forespurt naboklubber med spillbare utebaner om det er mulighet for å leie utebaner til trening og medlemmer, men har dessverre ikke lykkes med å få på plass en slik avtale.

Vi venter i spenning på nye retningslinjer for trening fra 15.april, og håper smittesituasjonen er slik at vi får satt i gang med trening så fort som mulig. Vi vil ikke ha bredt utendørstilbud for alle gruppene fra 6-9 april men kommer tilbake med mer informasjon til de ulike gruppene så fort som mulig.

Til slutt vil vi minne våre trofaste medlemmer om at vi setter pris på om dere melder dere inn i klubben så fort som mulig – da vil dere være klare til oppstart. På den måten er det lettere for klubben å planlegge for aktiviteten i utendørssesongen.

God påske!

Oversikt over refusjon og betalinger sesongen 2020/2021

Relatert informasjon

Smittevern

For å kunne arrangere en trygg Landsturnering er vi avhengig av at både deltakere og foreldre følger gjeldende retningslinjer for deltakelse.

Opptatte baner i uke 31

Vi arrangerer også i år Clarksons Platou Landsturnering u12 og banene blir derfor i stor grad opptatt kommende helg og uke 31. Vi åpner imidlertid hallen for våre medlemmer.

Arenaer som blir brukt

Det spilles på forskjellige arenaer under Clarksons Platou Landsturnering 2021. Gjør deg kjent med hvor du skal spille.