Oleksandr til finale

Oleksandr «Sasha» Tyshchenko gikk til finale da vi arrangerte Norges cup u13 i Oslo Tennisarena.

Grunnet stor deltakelse ble det ikke tid til double. Det har vært normalen de siste månedene og kanskje noe noen bør se på. Double er også gøy.

Totalt var det nesten 120 deltakere med i turneringen. Spillerne deles da opp i grupper etter ranking med 12 spillere i A, 16 spillere i B, 16 spillere i C også videre. Tanken er at spillerne da i større grad skal møte spillere på samme nivå, og det fungerer. Det gjør det også lettere for arrangør å få med flere spillere i turneringen.

Ronika (til høyre) gikk til finale i helgen. Her sammen med vinneren Aleksandra Kjær.

I jenteklasse A gikk Sriniya Sarkar til semifinale hvor det ble et nytt møte med Aleksandra Kjær. Denne gangen ble det tap for «Sri» etter en veldig jevn kamp som Bygdøy-spilleren dro i land med 10-8 i avgjørende supertiebreak.  Ronika Desalgen, som reprenterer Bygdøy, men er en del av treningsgruppen på Nordstrand, gikk helt til finale, men tapte også for Aleksandra.

Ingvild Egeberg-Jensen gikk til bonusfinale i B-klassen.

"Sri" til semifinale i NC u13

Sasha til finale

Oleksander «Sasha» Tyshchenko gikk til finale i A-klassen. Han var i øvre del av tablået og seedet som nr 4. Sterkt å gå til finalen, men Mattis Thorsnes fra Snarøya var veldig god denne helgen og vant finalen. Henrik Røsjø og Jacob Shibani slo seg frem til semifinale i B-klassen. Aksel Røsjø og Bo Langmoen tapte sine førsterunder i C-klassen. Bo gikk til finale i Bonus hvor han tapte en jevn kamp.

Jacob Shibani vant to kamper før han tapte en jevn semifinale i B-klassen

I D-klassen gikk Axel Martinius Guldahl til andre runde hvor det ble tap mot vinneren av D-klassen. William Mittet spilte en meget god kamp, men tapte en jevn førsterunde etter å a kontrollert første settet.

Mye bra spill og en vellykket turnering på OTA. Vi gir honnør til alle våre spillere som representerer klubben på en forbilledlig måte og som stadig tar nye skritt.