Vi styrker trenerteamet med ny ansvarlig trener for Tenniskids!

NTK har som ambisjon om å videreutvikle treningsvirksomheten slik at den er ledende i Norge. Vårt mål er «Flest mulig, best mulig, lengst mulig» og det er veldig viktig for oss å ha et sterkt trenerteam og administrasjon for å lykkes med dette.

For å styrke vårt team ytterligere har vi ansatt Caroline Støvland som vill ta over som ansvarlig for Tennisskolen i Nordstrand tennisklubb, fra midten av april. Inn får vi en trener som brenner for de minste barna.

 

Født og oppvokst på Nordstrand og i Nordstrand Tennisklubb. Caroline og NTK er gamle kjente. Fra hun var 5 år til hun ble godt og vel myndig var Nordstrand Tennisklubb hennes andre hjem. Mange timer er tilbragt på NTKs anlegg både som spiller og som trener. Så har det vært et lite opphold med studier, men hunstadig har holdt kontakten. Hun har gjennom studiene ved Norges Idrettshøgskolehatt praksisplass både i Norges Skiforbund og i Norges Tennisforbund, men nå er hun altså tilbake der det startet.

-    Jeg gleder meg til å få lov til å jobbe med noe av det jeg brenner mest for - barneidretten! Det er utroliggivende å jobbe med å spre idrettsglede blant barn. Ikke minst føler jeg meg utrolig privilegert som får lov til å kombinerejobb og hobby, tennis har for meg vært en utrolig viktig del av både barndom, ungdomstid og livet generelt. Jeg er veldig motivert for å bidra til at andre skal kjenne på den samme gleden. NTK har vært mitt andre hjem store deler av livet, og det føles veldig fint at jeg skal tilbringehverdagen her igjen. Jeg gleder meg til å se igjen både barn og voksne, og å komme tilbake til et miljø som jeg vet jeg stortrives i, sier nordstrandsjenta.

 

Mange av våre spillere kjenner allerede Caroline godt og gleder seg til hun kommer tilbake for fullt. En populær trener som nå skal stake ut kursen for vårtennisskole. Hun har jo litt erfaring med dette fra tidligere ansettelse i klubben. Blant annet har hun arrangert flere veldig vellykkede sommercamper.

-    Det viktig å huske på at tennisklubben for mange unge er en viktig sosial arena. Jeg tror det blir viktig å sette fokus på glede og mestring, og skape et fellesskap som alle skal føle seg en del av. Jeg engasjerte meg veldig for «internturneringene» vi hadde for noen år siden: fredagskvelder med med tennis, lek og pizza, og opplevde dette som en stor suksess blant barna. Her skapte vi et fellesskap på tvers av treningsgruppene. Jeg har stor tro på å bruke fantasien, og tenke litt utenfor boksen når man planlegger og gjennomfører treninger. Ikke minst setter jeg barns medvirkning høyt - ved åla barna ta del i planlegging og innhold i timene, vil man klare å skape en tennisskole som fenger. Hvis alle barna i NTK føler seg sett og hørt, i tillegg til å ha det gøy på trening - da tenker jeg man har gjort en god jobb, mener Caroline.

 

Velkommen til Caroline. Vi gleder oss!

Relaterte nyheter

Vi har en gladnyhet

Det ser nå ut som vi kan åpne noen av banene i neste uke.

Påskehilsen fra NTK-styret

Informasjon om nedstengning og alternativ aktivitet