Ny sesong starter opp fra mandag uke 35 - Vi gleder oss!

Nå nærmer det seg ny sesong med tenniskurs med oppstart i neste uke.

Det har vært en økning i antall påmeldte på de fleste nivå, samt at mange ønsker å spille mer. Trenerteamet og administrasjonen har jobbet lange dager denne uken for å prøve å få til en så bra plan for alle som mulig. Det har vært veldig vanskelig, men vi mener vi tilslutt har fått til en veldig bra plan der mange får bli med.

Dette har også gjort at vi trenger flere trenerressurser. Vi har vært litt forsiktige med ansettelse av en ny fulltidstrener siden det har vært usikre tider i forbindelse med koronapandemien. Vi vil bruke litt tid over høsten til å finne en til fulltidstrener. I mellomtiden er vi så heldige å ha fått med oss Marins bror, Tomislav Draganja, som for tiden tar en pause som profesjonelle spillere i Kroatia. Tomislav blir med oss til jul. Siden Tomislav må være i karantene i 10 dager, så har vi fått inn en vikar som heter Niklas Brinkmann (tidligere jobbet i det Tyske forbundet og med fysisk trening), som vil hjelpe oss i uke 35 og ved behov utover høsten. 

Vi har nå et kjempe kompetent trenerteam som vi er sikre på kommer gjøre en fantastisk jobb for alle spillere i høst. Vi gleder oss til å se dere på mandag!  

Relaterte nyheter

Vi har en gladnyhet

Det ser nå ut som vi kan åpne noen av banene i neste uke.

Påskehilsen fra NTK-styret

Informasjon om nedstengning og alternativ aktivitet