Nordstrand Tennisklubb (NTK) søker tennistrenere (frist 14.mai)

Vi søker etter to nye trenere i henholdsvis to-årig og ett-årig engasjement og det kan det være mulighet for forlengelse etter at kontraktsperioden er over.

Frist for søknader er søndag 14.mai

I kraft av sin størrelse og sine sportslige resultater er Nordstrand Tennisklubb (NTK) blant de ledende i Norge. Klubben er i sterk vekst, har gode arbeidsvilkår og et veldig godt arbeidsmiljø. Vi har i dag en hovedtrener og seks heltidsansatte trenere. Nå skal en av våre trenere begynne å jobbe fast for vår samarbeidsklubb Ljan og en trener skal ut i permisjon. Vi søker derfor etter to nye trenere i henholdsvis to-årig og ett-årig engasjement og det kan det være mulighet for forlengelse etter at kontraktsperioden er over.

Er du sulten på utvikling og ønsker å bli en del av et sterkt fagmiljø med dyktige tennistrenere? Da har vi kanskje jobben for deg.

A. I det 1-årige engasjementet ser vi etter deg som er glad i å trene barn og unge. Du er tilpasningsdyktig og kan jobbe både med små barn, ungdommer men også voksne når det trengs. Kanskje du nylig sluttet som aktiv og har litt erfaring som trener og har lyst å lære en masse.

B. I det 2-årige engasjementet ser vi etter deg som har mer erfaring, gjerne også med konkurransespillere og har tatt utdanning som trener. Her kan vi tilpasse stillingen utfra din erfaring og kompetanse. Tiltredelse etter avtale. Spesifiser hvilken stilling du søker. Arbeidssted er alle steder NTK har trening.

Klubben oppfordrer også studenter, eller andre som er interessert i deltidsarbeid til å søke.

Arbeidsoppgaver

 • Hovedoppgaver vil være å trene barn, unge og voksne og vi vil prøve å skreddersy rolle og ansvar utfra erfaring og kompetanse.
 • Oppfølging av spillere og kommunikasjon med foreldre
 • Planlegging og gjennomføring av camper, turneringer og sosiale arrangementer
 • Bidra til et sosialt godt miljø i klubben og ta vare på klubbens utstyr og fasiliteter

Kvalifikasjoner

 • Minimum Trener 1 utdannelse i Norge eller tilsvarende fra utlandet. Erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • God kjennskap til ROGY-systemet og norsk tennis
 • Spillestyrke
 • Andre personlige egenskaper – Inspirerende leder og motivator, engasjert, serviceinnstilt, pedagogisk, initiativrik og arbeidsom
 • Relevant erfaring
 • Oppfordrer også andre til å søke da personlige egenskaper vil veie sterkest
 • Gyldig politiattest vil bli etterspurt og må fremvises før ansettelse

Personlige egenskaper

 • Du har høyt faglig nivå eller ønske om å erverve deg dette raskt innen tennistrening
 • Evne til å skape glede, mestring og motivasjon
 • God formidlingsevne overfor barn, ungdom og voksne
 • Gode ferdigheter i et skandinavisk språk samt engelsk skriftlig og muntlig

NTK tilbyr

 • 100 % ansettelse med konkurransedyktig lønn etter kompetanse og erfaring
 • Jobb i en godt etablert klubb, som er i utvikling
 • Et flott arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø med ulik spisskompetanse. Vi er dyktige med å dele erfaringer og det vil være mulighet for utvikling av egen trenerferdigheter, gode læringsmuligheter, men også uttrykke egne tanker og erfaringer. Les mer om våre ansatte >>
 • Alle trenere i Nordstrand har administrativ tid til å forberede gruppetimer for å kunne levere høy kvalitet.

Tenker du det høres spennende ut? Skriv en søknad. Se annonse: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=299285732

Har du spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Kontaktperson, daglig leder Andreas Evang-Vänman

Tel: 45480140

E-post: andreas@nordstrandtk.no

Om arbeidsgiveren

Om arbeidsgiveren

Nordstrand Tennisklubb (NTK) ble etablert i 1905 og er blant de eldste tennisklubbene i Norge. NTK ble i 2021 rangert på delt andreplass blant norske tennisklubber etter sportslige resultater. I kraft av sin størrelse, sportslige resultater og engasjement i det norske tennisfellesskapet, er NTK en ledende tennisklubb i Norge. Det er over 800 aktive medlemmer i klubben og vi tilbyr kurs for alle aldre og nivåer der vi nå har nesten 500 deltakere i treningsgrupper. Vi samarbeider også med Ljan TK og ønsker å bredde ut samarbeid i nærområdet ytterligere. Vår visjon er å bli Norges beste klubb, på og utenfor banen, og da er gode medarbeidere og utvikling av ansatte helt avgjørende! Vi prioriterer i følgende rekkefølge: "Flest mulig - Best mulig- Lengst mulig".

Les mer om vår strategi her:

https://assets.website-files.com/5e49556f353d454b74b38893/5ece339eaa7e3f1c7be4db7e_Strategi%20NTK%202020-2023.pdf

NTK har en hovedtrener og seks heltidsansatte trenere. I tillegg har klubben flere deltidstrenere, en daglig leder, en vaktmester og en banemann i sesong. Klubbens tennisanlegg i Seterveien består av seks utendørs grustennisbaner, tre minitennisbaner og klubblokale med serveringsmuligheter. Videre eier klubben en permanent tennishall, NTK-hallen, med fire innendørsbaner med tilhørende servicefunksjoner og et flott treningsrom. Klubben har også eierskap i Oslo Tennis Arena hvor vi har stor aktivitet vinterstid og vi har også treningsaktivitet på Ljan TK sitt anlegg.

Les mer om NTK i vår årsrapport for 2022:

https://assets.website-files.com/5e49556f353d454b74b38893/64187a4dad71f02fd0cd2df5_NTK%20arsberetning%20(arsrapport)%202022%20-%20signert%2020.03.2023.pdf

Relatert informasjon

Kiosk åpen ved lagkamper

Lagkamper - Kiosk på uteanlegget 🧇

Informasjon fra klubben

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest