NM lag u18 i gang på OTA

Denne helgen startet Norgesmesterskapet under 18 år for lag.

Turneringen er satt opp med en pre-kvalifiserings runde. Så kommer en kvalifiseringsrunde før det avsluttes med et sluttspill. Denne helgen hadde vi tre lag som deltok i prekval. To guttelag og et jentelag. NTK 3 jenter besto av Arshia Joon, Souvena Shibu, Hermine Dahle, Julie Geiran og Daniela Riddervold. For NTK 1 gutter stilte Sander Bakke-Kvisle, Robin Walin, Filip Simic og Nikolas Kristensen og for NTK 2 gutter spilte Jacob Skari, Kristian Sandham, Christopher Lucas Steffenrud, Martinius Tøllørsrud og Albert Høidahl.

Det var kamper hele helgen med start på fredag. Lørdag og søndag stilte alle med et smil på munnen kl 0700 til innslåing. Strålende holdninger og vi var nærmest alene i hallen kl syv. Jentene startet bra på fredag og slo Ullern 3-0. Den andre kampen i gruppen spilte jentene søndag, og det ble også seier. Denne gang mot Stabekk. Dermed var jentene klare for kvalifiseringsrunden neste helg.

NTK 1 for gutter startet friskt på lørdag med seier mot Njård. Søndag ble både Lillestrøm og Ullevål slått, så da var også dette laget klare for spill neste helg. NTK 2 fikk det litt tøffere. Det startet veldig bra på fredag med seier mot Njård 5. Dessverre ble det tap i de to neste kampene mot BSTK2 og Nordberg2, og gutta er dermed ute av turneringen.

Dette var en veldig positiv helg for alle. Moro med lagspill og bra innsats fra alle våre spillere. Vi gleder oss til neste helg.

Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!