Mye aktivitet på uteanlegget i uke 25

Det vil i uke 25 være mye aktivitet med camper og lagkamper på uteanlegget. Vi åpner hallen for gratis booking for å kompensere.

I uke 25 arrangerer vi de tradisjonelle sommercampene. I tillegg er eliteserien i Norgesmesterskapet for lag satt opp denne uken. Det betyr at det vil være trangt om plassen og i perioder vanskelig å få booket bane. For å lette på trykket på utebanene vil vi åpne for gratis booking i NTK-hallen når det er mye trykk på utebanene. Dessvere må vi vente med å åpne bookingen da det i tilfelle regn vil være behov også for lagkamper og camper å flytte inn.

Vi håper på forståelse og samtidig kan vi jo glede oss litt over at vi har en aktiv klubb og et damelag i eliteserien. Møte opp for å heie dem frem. Datoer vil bli annonsert:-)

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.