Mye aktivitet på uteanlegget i uke 25

Det vil i uke 25 være mye aktivitet med camper og lagkamper på uteanlegget. Vi åpner hallen for gratis booking for å kompensere.

I uke 25 arrangerer vi de tradisjonelle sommercampene. I tillegg er eliteserien i Norgesmesterskapet for lag satt opp denne uken. Det betyr at det vil være trangt om plassen og i perioder vanskelig å få booket bane. For å lette på trykket på utebanene vil vi åpne for gratis booking i NTK-hallen når det er mye trykk på utebanene. Dessvere må vi vente med å åpne bookingen da det i tilfelle regn vil være behov også for lagkamper og camper å flytte inn.

Vi håper på forståelse og samtidig kan vi jo glede oss litt over at vi har en aktiv klubb og et damelag i eliteserien. Møte opp for å heie dem frem. Datoer vil bli annonsert:-)

Relatert informasjon

Smittevern

For å kunne arrangere en trygg Landsturnering er vi avhengig av at både deltakere og foreldre følger gjeldende retningslinjer for deltakelse.

Opptatte baner i uke 31

Vi arrangerer også i år Clarksons Platou Landsturnering u12 og banene blir derfor i stor grad opptatt kommende helg og uke 31. Vi åpner imidlertid hallen for våre medlemmer.

Arenaer som blir brukt

Det spilles på forskjellige arenaer under Clarksons Platou Landsturnering 2021. Gjør deg kjent med hvor du skal spille.