Mye aktivitet på uteanlegget i uke 25

Det vil i uke 25 være mye aktivitet med camper og lagkamper på uteanlegget. Vi åpner hallen for gratis booking for å kompensere.

I uke 25 arrangerer vi de tradisjonelle sommercampene. I tillegg er eliteserien i Norgesmesterskapet for lag satt opp denne uken. Det betyr at det vil være trangt om plassen og i perioder vanskelig å få booket bane. For å lette på trykket på utebanene vil vi åpne for gratis booking i NTK-hallen når det er mye trykk på utebanene. Dessvere må vi vente med å åpne bookingen da det i tilfelle regn vil være behov også for lagkamper og camper å flytte inn.

Vi håper på forståelse og samtidig kan vi jo glede oss litt over at vi har en aktiv klubb og et damelag i eliteserien. Møte opp for å heie dem frem. Datoer vil bli annonsert:-)

Relatert informasjon

Axel vant B-sluttspill

Axel og Henrik Røsjø deltok begge i u12 turneringen i Mysen denne helgen.

Viktor Durasovic ledet NTK tilbake til Eliteserien

Nese helg skal Viktor Durasovic spille Davis Cup for Norge i Oslo Tennisarena. Denne helgen spilte han opprykkskamp for Nordstrand Tennisklubb og ledet oss tilbake til Eliteserien.

Maren Milla vant dobbelt i Tennis Europe

Fantastisk innsats av Maren Milla Reinemo i forrige uke da hun vant på både single- og doublefinalen under Tennis Europe-turneringen u16 på Oslo Tennisarena.