Maren Milla vant dobbelt i Tennis Europe

Fantastisk innsats av Maren Milla Reinemo i forrige uke da hun vant på både single- og doublefinalen under Tennis Europe-turneringen u16 på Oslo Tennisarena.

I kvartfinalen var det den toppseedete polske jenta Martyna Mackievicz som fikk ungjelde, mens det var en annen norsk spiller, Elisabeth Braathen fra Holmenkollen som fikk bank i semifinalen. Dermed var det klart for finale mot Slovenske Ela Plosnik, seedet som nummer 3 i turneringen. 

Det åpnet ikke så bra for useedete Maren Milla som tapte det første settet knepent 6-4. Andresettet var også jevnspilt, men denne gangen var det Nordstrands-jenta som dro det i land 6-4. Derfra og ut var Maren Milla sterkest og vant det avgjørende settet 6-2. 

I double spilte Maren Milla med Stabeks Hermine Flaaten, og i finalen ble det et helnorsk oppgjør mot Kajsa Helgesen og Emilia Korseth som var førsteseedet. Det ble en relativt jevn kamp, men Maren Milla og Hermine hadde kontroll, og vant i to sett, 6-3 6-4.

En strålende uke for Maren Milla som virkelig har tatt steg de siste månedene - grattis!Relatert informasjon

Oppdaterte smittevernsregler i NTK

Maren Milla og Arshia vant Masters

Stavanger arrangerte også i år Masters i juniorklassene. Det er turneringen hvor de åtte med mest poeng i hver aldersklasse får være med. Vi hadde med Maren Milla Reinemo og Elisabeth Birkevold i jenter 16, Hermine Dahle i jenter 14, Jacob Skari i gutter 13 og Arshia Joon i jenter 13.

Flott innsats av veteraner i Drøbak

Flere av våre voksenkurs-deltakere deltok under veteranturneringen i double i Drøbak.