Maren Milla vant dobbelt i Tennis Europe

Fantastisk innsats av Maren Milla Reinemo i forrige uke da hun vant på både single- og doublefinalen under Tennis Europe-turneringen u16 på Oslo Tennisarena.

I kvartfinalen var det den toppseedete polske jenta Martyna Mackievicz som fikk ungjelde, mens det var en annen norsk spiller, Elisabeth Braathen fra Holmenkollen som fikk bank i semifinalen. Dermed var det klart for finale mot Slovenske Ela Plosnik, seedet som nummer 3 i turneringen. 

Det åpnet ikke så bra for useedete Maren Milla som tapte det første settet knepent 6-4. Andresettet var også jevnspilt, men denne gangen var det Nordstrands-jenta som dro det i land 6-4. Derfra og ut var Maren Milla sterkest og vant det avgjørende settet 6-2. 

I double spilte Maren Milla med Stabeks Hermine Flaaten, og i finalen ble det et helnorsk oppgjør mot Kajsa Helgesen og Emilia Korseth som var førsteseedet. Det ble en relativt jevn kamp, men Maren Milla og Hermine hadde kontroll, og vant i to sett, 6-3 6-4.

En strålende uke for Maren Milla som virkelig har tatt steg de siste månedene - grattis!Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.