Maren Milla og Nikolai Norgesmestere

Norgesmesterskapene for junior startet i høstferien og ble avsluttet denne uken. Maren Milla Reinemo vant både double og mixed-double, mens Nikolai vant double.

u12 og u14 ble arrangert i Stavanger, mens u19 og u16 ble spilt på i Bergen. Nordstrand hadde 6 spillere med u12. Nikolai Tingstad, Oscar Gustafsen, Christopher Dahle, Bo Langmoen, Hermine Knudsen og Lilly Birkevold. Dette ble en turnering hvor alle seks leverte sterke prestasjoner både på og utenfor banen. Nikolai, Oscar, Christopher og Lilly gikk alle videre fra gruppespillet til A-sluttspill. Lilly imponerte stort ved å slå 3. seedete i gruppespillet. Det ble to seierer til for Lilly i gruppespillet og hun var klar for sluttspill. Lilly fikk bye i første runde, vant andre runde og var klar for kvartfinale. Der ble det dessverre tap i en jevn kamp, men stålende fremgang for Lilly. Hermine gjorde en kanonmatch i først runde mot semifinalist Frida Molden. Etter å ha tapt førse sett, kjempet Hermine seg tilbake i kampen og vant andre sett. I tredje sett ble Frida for sterk, men en veldig bra kamp av Hermine. Dessvere tråkket Hermine over, og måtte trekke seg fra Bonus.

I gutteklassen gikk tre av gutta videre. Mest spennende var det i Christopher sin gruppe. Underveis i den siste runden lå det an til at tre av gutta i gruppen til Christpher ville ende opp med 2 seirer. Christopher måtte vinne i 2 sett for å gå videre. Han vant første, men lå under i andre sett. På settball til motstanderen i tiebreak satte Christopher en forehand-vinner klink i hjørnet, vant settet og sikret avansement. Han bet godt fra seg også i sluttspillet, men måtte se seg slått i første kamp. Oscar og Nikolai gikk også videre til sluttspill. Oscar vant sin førsterunde, men til tross for en god kamp ble det tap i andre runde. Nikolai hadde bye i første og tapte også i andre runde etter en god kamp.

Bo vant sin første kamp i gruppespillet, men gikk til slutt ikke videre. Da var det bonus, og Bo spilte bedre og bedre for hver kamp. To nye seiere og semfinale i bonus. Der ble det tap, men en ny sterk kamp av Bo som tok to game fra vinneren som ikke ga fra seg game i finalen.

I double ble det en tittel for Nordstrand da Nikolai vant sammen med partner Daniel Lesoil fra Snarøya. Etter et par greie seirer ble det en jevn semifinale hvor gutta tapte første sett, men kom tilbake og vant de to neste. I finalen hadde de ganske god kontroll, og vant 4-2 4-0. Grattis med tittel til Nikolai.

Oscar vant bonus i double sammen med parnter Niels Møller fra Ullern.

I mixed ble det nye seirer for Nikolai og Lilly som vant bonus-turneringen.

Alt i alt en vellykket tur til Stavanger med en fantastisk gruppe barn og en gruppe veldig hyggelige foreldre.

NM u14

Tre gutter og tre jenter deltok u14. Mye bra tennis ble vist av disse spillerne. Lengst i turneringen gikk Nikolai Shibani som spilte seg frem til semifinale. Der var han nær ved å slå førsteseedete, men til slutt ble det tap i tre sett. Både Jacob Skari og Robin Walling kvalifiserte seg inn i hovedturneringen, men tapte så i første runde. I bonus gikk Jacob til semifinale hvor det ble tap. I double ble det kvartfinale på Jacob sammen med partner Lars Horn fra Bygdøy.

I jenteklassen vant både Arshia Joon og Hermine Dahle første runde. Julie tapte, men hadde en tøff oppgave mot 2. seedete i turneringen. Dessvere ble det tap i andre runde for både Arshia og Hermine.

Julie og Hermine spilte double sammen og gikk til kvartfinale. Det gjorde også Arshia sammen med Sofia Heian fra Moss.

NM u16 ot u19

I jenteklassen u16 hadde vi med tre spillere. Maren Milla Reinemo, Celin Myhre og Elisabeth Birkevold. Disse var til gjengjeld seedet som henholdsvis nr 1, 2 og 4 i turneringen. Et veldig sterkt lag. Det gikk ikke helt vår vei i singlen. Celin måtte trekke seg med skade før turneringen. Både Maren Milla og Elisabeth gikk til kvartfinale, men der ble det stopp. Dette er imidlertid en gjeng som garantert kommer sterkere tilbake. Treningsvillige og talentfulle som få.

Vi fikk se styrken til disse jentene i double. Elisabeth gikk til kvartfinale sammen med partner Sarah Lindeman fra Holmenkollen, mens Marn Milla gikk hele veien sammen med partner Hermine Flaaten fra Stabekk. Seier 6-3 6-2 i finalen. I mixed-double ble det en ny NM-tittel for Maren Milla som spilte med Andreas Nygaard fra Blommenholm og Sandvika tennisklubb. Grattis med 2 NM-titler Maren Milla!

I gutteklassen var Filip Simic eneste deltaker fra NTK. Det ble en sterk seier i første runde i kvalifiseringen, men dessverre tapte Filipp sin andrerundekamp.

I jenteklassen under 19 år hadde Inger Johanne Rotevatn en god uke. To greie seiere i de to første rundene og klar for semifinale. I første sett mot det som skulle hvise seg å bli Norgesmesteren, Sanne Gilje, satte Inger Johanne på turboen og feide henne av banen med 6-1. I andre sett var det Inger Johanne sin tur til å bli satt på plass, og dessverre ble det til slutt tap i et jevnt tredje sett.

Olivia fikk det tøft i første runde mot hjemmehåpet Rebekka Collyer, en spiller som på vei til semifinale slo ut 2. seedete. I ble det finaleplass på Olivia sammen med partner Philip Stensaker fra arrangørklubben. I finalen ble det et knepent tap med 10-7 i supertiebreak. Veldig nære en ny NM-tittel for Olivia.

Som vanlig topp innstats av våre eldre juniorer som vi kommer til å høre mer fra fremover.

Relatert informasjon

Oppdaterte smittevernsregler i NTK

Maren Milla og Arshia vant Masters

Stavanger arrangerte også i år Masters i juniorklassene. Det er turneringen hvor de åtte med mest poeng i hver aldersklasse får være med. Vi hadde med Maren Milla Reinemo og Elisabeth Birkevold i jenter 16, Hermine Dahle i jenter 14, Jacob Skari i gutter 13 og Arshia Joon i jenter 13.

Flott innsats av veteraner i Drøbak

Flere av våre voksenkurs-deltakere deltok under veteranturneringen i double i Drøbak.