Maren Milla og Arshia vant Masters

Stavanger arrangerte også i år Masters i juniorklassene. Det er turneringen hvor de åtte med mest poeng i hver aldersklasse får være med. Vi hadde med Maren Milla Reinemo og Elisabeth Birkevold i jenter 16, Hermine Dahle i jenter 14, Jacob Skari i gutter 13 og Arshia Joon i jenter 13.

Turneringen er satt opp med to puljer hvor de to beste spillerne går videre til semifinale. I eldste jenteklasse var det en gruppe med 5 spiller hvor alle spilte mot alle.

Elisabeth ble nr 2 og Maren Milla vant året Masters i 16-årsklassen
Maren Milla vant alle sinde kamper, og gikk helt til topps i jenter 16, mens Elisabeth ble nummer 2. Arshia gikk også helt til topps i sin klasse, jenter 13. Hermine hadde også en god helg, og gikk videre til sluttspill før det ble stopp i semifinalen. Jacob vant en av sine kamper i gruppespillet men gikk ikke videre til sluttspill.


Gratulerer til årets masters-vinnere, Maren Milla og Arshia, men også til alle de andre spillerne våre som hadde klart å kvalifisere seg til denne turneringen. 

Relatert informasjon

Åpningstider i julen

God jul til våre medlemmer

Kjære alle NTKere. Julen er nært forestående og 2022 rett rundt hjørnet. Dessverre står også denne julen et virus og banker på døren, så la oss håpe vi slipper lettere unna denne gangen.

Oppdaterte smittevernsregler i NTK