Maren Milla og Arshia vant Masters

Stavanger arrangerte også i år Masters i juniorklassene. Det er turneringen hvor de åtte med mest poeng i hver aldersklasse får være med. Vi hadde med Maren Milla Reinemo og Elisabeth Birkevold i jenter 16, Hermine Dahle i jenter 14, Jacob Skari i gutter 13 og Arshia Joon i jenter 13.

Turneringen er satt opp med to puljer hvor de to beste spillerne går videre til semifinale. I eldste jenteklasse var det en gruppe med 5 spiller hvor alle spilte mot alle.

Elisabeth ble nr 2 og Maren Milla vant året Masters i 16-årsklassen
Maren Milla vant alle sinde kamper, og gikk helt til topps i jenter 16, mens Elisabeth ble nummer 2. Arshia gikk også helt til topps i sin klasse, jenter 13. Hermine hadde også en god helg, og gikk videre til sluttspill før det ble stopp i semifinalen. Jacob vant en av sine kamper i gruppespillet men gikk ikke videre til sluttspill.


Gratulerer til årets masters-vinnere, Maren Milla og Arshia, men også til alle de andre spillerne våre som hadde klart å kvalifisere seg til denne turneringen. 

Relatert informasjon

Herrelaget med seier mot BSTK

Vårt herrelag i eliteserien fikk en etterlengtet seier da de slo Blommenholm og Sandvika Tennisklubb 5-2 på bortebane onsdag.

Nye lover for NTK

Medlemstilbud i sommer med billig booking i NTK hallen

Gode ​​nyheter for våre medlemmer!