Ledige kursplasser for de aller minste 3-7 år

**Kveldskurs for de Minste Tennisstjernene i Nordstrand Tennisklubb! 🎾🌟**

Hei kjære tennisfamilier,

Leter du etter den perfekte aktiviteten for ditt barn på kveldstid? Har du små spirende idrettsstjerner hjemme, klare til å ta sine første steg på tennisbanen?

Vi har gleden av å kunngjøre at **Nordstrand Tennisklubb nå har ledige plasser på vårt kveldskurs spesielt designet for barn i alderen 3-5 år og for barn i 1-2 klasse!**


**Hvorfor velge vårt kveldskurs?**

1- **Skreddersydd læring:** Kursene er skapt med tanke på de yngstes behov, med fokus på lek, læring og tennisglede.

2. **Dyktige trenere:** Vårt team består av dedikerte trenere med erfaring i å jobbe med barn, sørger for en trygg og morsom opplevelse.

3. **Sosialt og moro:** La barnet ditt knytte nye vennskap, samtidig som de utvikler sin koordinasjon og kjærlighet for sporten.


Tennis er veldig populært om dagen, mye takket være vår store norske stjerne Casper Ruud. Dette er en glimrende mulighet for barnet ditt å introduseres for tennisverdenen, og for dere som foreldre å se deres små glede seg over hver ny ferdighet de tilegner seg. Tennis er sport som er gøy å spille for livet og vi har medlemmer fra 3 - 80+ alder som det veldig gøy på tennisbanen.


Plassene fylles raskt opp, så ikke vent for lenge!


Påmelding er åpen nå! La tennisreisen begynne!


Link til påmelding>>

Link til venteliste >>

Med sporty hilsen,

Nordstrand Tennisklubb Team. 🎾💫

Relatert informasjon

Nye klubbmestere!!

Klubbmesterskapet vårt, som fant sted 26.-27. august, ble en suksess til tross for litt uforutsigbart vær. Vi måtte riktignok flytte innendørs, men stemningen var på topp 😃 Vi hadde en deltakelse med over 100 enkeltspillere og et tillegg av over 40 deltakere i vår 'Doublekonge' turnering som ble spilt over to baner med både gule og grønne baller. 🎾🎾

En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Sammensetning av treningsgrupper i NTK

Sammensetning av treningsgrupper i Nordstrand Tennisklubb sesongen 2023/2024