Landsturneringen lagt bak oss

Etter to år på rad med Landsturnering på Nordstrand sender vi stafettpinnen videre til Asker Tennisklubb. Det har vært to år med hektisk aktivitet og et godt resultat - både på og utenfor banen.

8 flotte sommerdager i Seterveien ble avsluttet med stil. Finaledag og en Peppes mixed double-turnering som ble avholdt denne siste dagen i Clarksons Platou Landsturnering 2021. Tidligere i uken hadde vi allerede kåret en uoffisiell norgesmester under Jacobs´ uoffisielle norgesmesterskap i doublekonge. Vi trodde vi nådde en maksgrense i fjor med 105 deltakere, men i år passerte vi 130 på Players Party/doublekonge. 130 fantastiske unge tennisspillere.

God stemning på Players Party

I år kunne vi lene oss litt på erfaringene fra fjoråret, så selv om Landsturneringeneralen, Lene Knudsen, ikke offisielt var med i år, så gikk dette bra. Mange har takket oss for godt gjennomført arrangement og foreslått at vi tar det hvert år. Neste år er det imidlertid Askers tur, og de har lang erfaring med å arrangere gode Landsturneringer.

To gutter til kvartfinale

Sportslig sett må vi si oss veldig fornøyd med årets Landsturnering. Det viktigste er selvsagt at vi fikk med 14 spillere i turneringen. Takk til dere alle som bidro til å gjøre dette til en fest. Neste år må vi ha som målsetting å ha med enda flere i Asker. 

Lengst i årets turnering gikk Oscar Gustafsen og Nicolai Tefre Rydholdt. Begge nådde kvartfinalen. I tillegg hadde Nikolai Tingstad en veldig god turnering, men ble til slutt slått i lillekvart. I double gikk han helt til semifinalen med partner Hugo Larsén fra Holmen TK. Oscar og Nicolai gikk til kvartfinale i double, mens Røsjø-gutta, Aksel og Henrik, vant B-finalen i double, en finale med veldig god stemning.

På jentesiden var Lilly Birkevold også i lillekvart, mens Hermine Knudsen og Juline Tølløfsrud begge gikk til A-tablå, og Hermine vant også sin første kamp der.

Nicolai og Oscar

Takk tl alle

Tusen takk alle foreldre som stilte opp rundt dette arrangementet og bidro til den suksessen det faktisk ble. Takk til alle de 164 spillerne som deltok i turneringen, og spesiell takk også til alle foreldre og foresatte som kom på besøk og gjorde dette til en fest og faktisk hjelp oss med å svampe når det var behov. En spesiell tak til semifinalist Paul Hjorteland som også hjalp oss med å svampe før han skulle spille. Det gjorde også EmmaSandberg van Der Hook og Frida Sandberg Molden, doublepar fra Stavanger, med familie- og det var sikkert mange flere. Noen nevnt - mange glemt. Tusen takk alle sammen.

Takk til våre sponsorer, først og fremst Clarksons Platou, vår hovedsponsor, men også mathuset Jacobs som i mange år har vært en samarbeidspartner vi setter stor pris på. Tall også til Håkon Bjercke fra Norges Tennisforbund som også i år tok turen for å bistå under premieutdelingen.

Gratulerer til alle spiller og spesielt da vinnerne Nicoline Malling og Jonathan Eie i single, Jonathan og Phillip Yvon i guttedouble, Nicoline Malling og Marhine Bu Mørland i pikedouble og Jonathan og Gabriella Eie i mixed-double.

Lykke til Asker 2022!

Noen bilder:








Relatert informasjon

NTK søker tennistrener

Bli en del av Nordstrand Tennisklubb (NTK) som tennistrener!

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest

Uteanlegget er nå åpent

Forholdene er utmerkede - velkommen alle medlemmer! :)