Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Vi er godt inne i mai og det betyr lagkamper på anlegget. For en aktiv klubb som NTK betyr det at det blir en del lagkamper på anlegget. Det blir mye god tennis og morsomt å følge med på. Du vil finne en oversikt over lagkampene på vedlegget her, og alle lagkampene vil også være lagt inn i matchi.

NTK1 for herrer spiller i elitedivisjonen. Vi har håp om at Viktor Durasovic kommer til å spille noen kamper. Det samme gjelder Rana Roop SIngh-Bhullar som kommer hjem fra collegespill på høyt nivå i USA. Våre trenere Marin og Tomo Draganja vil også være med på enkelte kamper. NTK1 for damer rykket ned til 1. divisjon i fjor, og skal prøve å rykke opp igjen med en gjeng talentfulle jenter. Møt opp for å heie frem våre lag. Kiosken vil være åpen under elite og 1 -divisjons kamper, og vi håper på god stemning.

Damelaget starter hjemme torsdag 19. mai kl 1700 mot BSTK, mens gutta spiller første hjemmekamp lørdag 21. mai kl 1200 mot Heming.

Lagkamper 2022

Relatert informasjon

Andreas er godt i gang

For de som ikke har fått det med seg så har vår nye daglige leder, Andreas Evang-Vänman, fungert i en snau måned. Mange av dere har sikkert sett ham i drift på anlegget, arbeidsom og glad i å slå av en prat med medlemmene.

Klubbmesterskap 2022

NTK inviterer til klubbmesterskap

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.