Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Vi er godt inne i mai og det betyr lagkamper på anlegget. For en aktiv klubb som NTK betyr det at det blir en del lagkamper på anlegget. Det blir mye god tennis og morsomt å følge med på. Du vil finne en oversikt over lagkampene på vedlegget her, og alle lagkampene vil også være lagt inn i matchi.

NTK1 for herrer spiller i elitedivisjonen. Vi har håp om at Viktor Durasovic kommer til å spille noen kamper. Det samme gjelder Rana Roop SIngh-Bhullar som kommer hjem fra collegespill på høyt nivå i USA. Våre trenere Marin og Tomo Draganja vil også være med på enkelte kamper. NTK1 for damer rykket ned til 1. divisjon i fjor, og skal prøve å rykke opp igjen med en gjeng talentfulle jenter. Møt opp for å heie frem våre lag. Kiosken vil være åpen under elite og 1 -divisjons kamper, og vi håper på god stemning.

Damelaget starter hjemme torsdag 19. mai kl 1700 mot BSTK, mens gutta spiller første hjemmekamp lørdag 21. mai kl 1200 mot Heming.

Lagkamper 2022

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.