Lagkampene er i gang

Veteranene har allerede startet sine lagkamper, og 19, mai starter divisjonstennisen for våre herre- og damelag

Vi er godt inne i mai og det betyr lagkamper på anlegget. For en aktiv klubb som NTK betyr det at det blir en del lagkamper på anlegget. Det blir mye god tennis og morsomt å følge med på. Du vil finne en oversikt over lagkampene på vedlegget her, og alle lagkampene vil også være lagt inn i matchi.

NTK1 for herrer spiller i elitedivisjonen. Vi har håp om at Viktor Durasovic kommer til å spille noen kamper. Det samme gjelder Rana Roop SIngh-Bhullar som kommer hjem fra collegespill på høyt nivå i USA. Våre trenere Marin og Tomo Draganja vil også være med på enkelte kamper. NTK1 for damer rykket ned til 1. divisjon i fjor, og skal prøve å rykke opp igjen med en gjeng talentfulle jenter. Møt opp for å heie frem våre lag. Kiosken vil være åpen under elite og 1 -divisjons kamper, og vi håper på god stemning.

Damelaget starter hjemme torsdag 19. mai kl 1700 mot BSTK, mens gutta spiller første hjemmekamp lørdag 21. mai kl 1200 mot Heming.

Lagkamper 2022

Relatert informasjon

Nye klubbmestere!!

Klubbmesterskapet vårt, som fant sted 26.-27. august, ble en suksess til tross for litt uforutsigbart vær. Vi måtte riktignok flytte innendørs, men stemningen var på topp 😃 Vi hadde en deltakelse med over 100 enkeltspillere og et tillegg av over 40 deltakere i vår 'Doublekonge' turnering som ble spilt over to baner med både gule og grønne baller. 🎾🎾

En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Sammensetning av treningsgrupper i NTK

Sammensetning av treningsgrupper i Nordstrand Tennisklubb sesongen 2023/2024