Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben

Katie er 22 år, er opprinnelig polsk, men har bodd deler av barndommen i Canada og flere andre land i Europa. De siste årene har hun tilbragt i Florida hvor hun har studert og spilt college-tennis. Hun har også tatt WTA-poeng, så hun har tennisbakgrunnen i orden.
Katie har gjort et veldig godt inntrykk gjennom jobben hun allerede har gjort i NTK. Hun trener spillere på alle nivå, og med norsk kjæreste er hun allerede ganske god i norsk, så hun fungerer også veldig bra med de yngste barna.


Med Katie med på laget er nå tre av syv faste trenere jenter. Det er en stor styrke for vår klubb og noe vi er veldig fornøyd med. Vi ønsker Katie lykke til og gleder oss over et styrket trenerteam.

Relatert informasjon

Andreas er godt i gang

For de som ikke har fått det med seg så har vår nye daglige leder, Andreas Evang-Vänman, fungert i en snau måned. Mange av dere har sikkert sett ham i drift på anlegget, arbeidsom og glad i å slå av en prat med medlemmene.

Klubbmesterskap 2022

NTK inviterer til klubbmesterskap

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.