Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben

Katie er 22 år, er opprinnelig polsk, men har bodd deler av barndommen i Canada og flere andre land i Europa. De siste årene har hun tilbragt i Florida hvor hun har studert og spilt college-tennis. Hun har også tatt WTA-poeng, så hun har tennisbakgrunnen i orden.
Katie har gjort et veldig godt inntrykk gjennom jobben hun allerede har gjort i NTK. Hun trener spillere på alle nivå, og med norsk kjæreste er hun allerede ganske god i norsk, så hun fungerer også veldig bra med de yngste barna.


Med Katie med på laget er nå tre av syv faste trenere jenter. Det er en stor styrke for vår klubb og noe vi er veldig fornøyd med. Vi ønsker Katie lykke til og gleder oss over et styrket trenerteam.

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.