Katie ansatt på fulltid

Mange av oss har allerede hatt gleden av å bli kjent med Katie, eller Katarzyna Kubicz som er hennes fulle navn, da hun har jobbet hos oss på timebasis siden i høst. Nå er vi veldig glade for å kunne informere om at hun nå er ansatt som fulltidstrener i klubben

Katie er 22 år, er opprinnelig polsk, men har bodd deler av barndommen i Canada og flere andre land i Europa. De siste årene har hun tilbragt i Florida hvor hun har studert og spilt college-tennis. Hun har også tatt WTA-poeng, så hun har tennisbakgrunnen i orden.




Katie har gjort et veldig godt inntrykk gjennom jobben hun allerede har gjort i NTK. Hun trener spillere på alle nivå, og med norsk kjæreste er hun allerede ganske god i norsk, så hun fungerer også veldig bra med de yngste barna.


Med Katie med på laget er nå tre av syv faste trenere jenter. Det er en stor styrke for vår klubb og noe vi er veldig fornøyd med. Vi ønsker Katie lykke til og gleder oss over et styrket trenerteam.

Relatert informasjon

Uteanlegget er nå åpent

Endelig er dagen her! Vi åpner utendørsanlegget for spill, og ryktene sier at forholdene er utmerkede på flere av tennisbanene.

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.