Julehilsen fra klubben - informasjon om refusjoner, aktiviteter i julen, påmelding til kurs

Nå nærmer det seg sluttet på et veldig utfordrende år. Vi ønsker å takke alle medlemmer for innsatsen og den glede vi har sett fra alle spillere under året som har gått. Vi har økt tilbudet for alle grupper og det har vært fantastisk å se den aktivitet vi har hatt gjennom hele dagen (fra morgen til kveld) i hallen og på utebanene.

Klubben har nå dessverre vært pålagt å stenge delvis siden 9. november. På pressekonferansen den 10. desember informerte Oslo kommune om at nedstengningen fortsetter ytterligere til og med 7. januar. Dette betyr at vi dessverre må fortsette med å holde tennisaktiviteten for voksen og spillere 13år + stengt.  Vi mener vi ville kunne ha gjennomført betydelig høyere aktivitet uten stor smittefare, både med familiespill og maks to på hver bane, men må forholde oss lojalt til reglene som er pålagt klubben. Vi vil gjøre alt vi kan for å åpne opp aktiviteten så snart det er mulig. Vi planlegger for høy aktivitet også i neste år og gleder oss til å se dere alle tilbake på banen!


Refusjoner

Vi ønsker at våre medlemmer og kursdeltagere skal være minst mulig skadelidende for nedstengningen av klubben. Fordi vi har hatt et bra år i 2020 med høy aktivitet i de periodene klubben har vært åpen, samt vi har vært veldig forsiktige på kostnadssiden, så har klubben mulighet til å refundere en betydelig andel av tapt trening og baneleie for våre medlemmer nå i høst. Hvis vi derimot får en vedvarende nedstengning i 2021 kan vi ikke garantere samme refusjonsnivå, selv om vi naturlig nok vil gjøre hva vi kan som klubb for at ikke medlemmene skal bli skadelidende. Vi håper at dere har forståelse for situasjonen som klubben har blitt satt i, hvilke utfordringer dette gir, og at vi gjør alt vi kan for å drifte klubben på best mulig måte for våre medlemmer.


Dette vil være refusjonsordningen for høsten:

Kontraktstimer

De som ønsker refusjon, vil kunne melde inn dette på denne linken: https://www.superinvite.no/#/invitation/8ce241e1ed84937ee48322b170b9b18c

Frist 10.januar

Det gis 2 alternativer:

·         70% refusjon av tapte timer (35% som gavekort for baneleie i matchi og 35 % trekkes i fra neste faktura).

·         Fortsette med kontraktstimen for våren ut juni gratis(denne avsluttes vanligvis 31.mai).

Vi gjør også oppmerksom på at alle som vil kan si opp sin kontraktstime fom 1.januar, men vil da ikke ha rettigheter til å få timen tilbake. Har man kontraktstime våren 2021 risikerer man at man ikke får full refusjon ved nedstengning, da klubben trenger penger til faste hallkostnader. Alle som ønsker å si opp sin time må sende e-post til: post@nordstrandtk.no.  

Voksenkurs

De som ønsker refusjon, vil kunne melde inn dette på denne linken: https://www.superinvite.no/#/invitation/8ce241e1ed84937ee48322b170b9b18c .  

Frist 10.januar  

70% refusjon (refunderes direkte fra Superinvite) for tapte timer.

Treningsavgift 13 år +

Klubben har satt opp alternativ utetrening for denne gruppen i perioden det har vært stengt.

60% av treningsavgiften som ikke er levert vil refunderes og trekkes i fra på neste faktura.

Treningsavgift blå gruppe

Det refunderes 70% av treningsavgiften som ikke er levert, dette refunderes direkte i Superinvite.

Kroatia turen

Vi har søkt om refusjon for flybilletter til Kroatiaturen som ble kansellert, men fortsatt ikke fått noen positive svar fra reisebyrået. Klubben vil refundere fullt beløp til alle som ikke fått tilbakebetalt alt.  


Medlemskap

Refunderes ikke.

* Hvis man har sluttet på kurs eller sagt opp sin kontraktstime kan refusjonen utbetales direkte, spilleren/foreldre må då kontakte oss på post@nordstrandtk.no senest 10. januar.

Påmelding til kurs vår 2021

Påmelding til AKS-kurs, med oppstart 4. januar, samt voksenkurs med preliminær oppstart i midten på januar, vil sendes ut til medlemmene i løpet av uken. Vi vil nøye forklare om potensiell refusjon og risiko ved påmeldingen.

Aktiviteter i julen

Det vil bli satt opp noe ekstra trening for de grupper som får lov til å spille, mer informasjon vil publiseres finner dere HER.


God jul og godt nytt år

Ønsker

Nordstrand tennisklubb

Relatert informasjon

Planen for åpning av banene er på plass!

1. mai åpningsfest av utelegget - årlig tradisjon!

Snart er det tid for en av årets faste begivenheter hos NTK, nemlig 1. mai-festen for å åpne uteanlegget.

Åpningsdugnad mandag 8 april

Nå er tiden inne for vår årlige åpningsdugnad, og vi setter stor pris på din hjelp!