Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år. 

I norgescupen på hjemmebane hadde vi med 7 spillere - fire gutter og tre jenter. Sander Bakke-Kvisle var kvalifisert for A-tablået og vant også første runde, og var dermed klar for kvartfinale. Dessverre ble Tias Ødegaard for sterk i kvartfinalen, men en bra turnering av Sander.I B-tablået spilte Robin Wallin, Filip Simic og Alexandru Moldovan. Dessverre tap for alle i første runde, men Filip gikk helt til finale i Bonus B.


I jenteklassen vant Julie Geiran en jevn kamp i første runde, mens Amelie Bakke-Kvisle hadde bye. I andre runde vant begge jentene og var klare for kvartfinale. Tap for begge der, og dermed ingen NTKere i semfinalen denne gangen.


Double u16

I doble for jenter fikk Julie og Amelie en bra start, og vant sin førsterunde. De var dermed klare for kvartfinale. Der ble det imidlertid tøft mot andreseedete Kajsa Helgesen og Sofie Tjøstheim fra Stavanger. 


I gutteklassen vant også Robin og Sander sin førsterunde, men møtte så andressedete i kvartfinalen og tapte der 2-0 i sett, men andresettet var jevnt. 


NC u14

I single for gutter hadde Jacob Skari en god helg. Seier i de to første kampene ga semifinaleplass. Der ble førsteseedet og turneringsvinner Ole Ramsland for sterk. I NC B for gutter gikk Kristian Sandham til semifinale. Nikolai Tingstad vant sin førsterunde, men tapte så for Kristian i andre runde. 


Hermine Knudsen fikk wo i sin første kamp i C-tablået. I andre runde møtte hun meget sterke Rosemarie Chimhutu fra Paradis, og det ble tøft for Hermine - tap i to sett.

Hermine ga seg ikke der, men spilte Bonus og vant Bonus C.


Double u14

Kristian og Jacob hadde bye i første runde og wo i kvartfinalen så de hadde en enkel reise frem til semifinalen. I semifinalen viste gutta imidlertid styrke og vant en jevn kamp i avgjørende supertiebreak. I finalen ble førsteseedet for sterk, men også her var det jevnt.

Relatert informasjon

NTK klubbstige - innesesongen 2023/2024

Vi starter nå en ny runde med NTK klubbstige – bli med du og!!

Weekend camps for voksne

Arbeidsoppgaver dugnad Mandag 16.okt.