Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

På vegner av styret i NTK ønsker jeg å invitere til årsmøte i Nordstrand tennisklubb (NTK) tirsdag 19. mars fra kl 19 på Bekkelagshuset (Jomfrustien 1, 1179 Oslo) i "Store salen". Det er lov å bruke parkeringsplassen gratis i den aktuelle leieperioden.


Se offisiell innkallelse >>


Kriterier for årsmøtet, inkludert stemmerett og innsending av forslag, fremkommer av lover for NTK som dere finner her >>

Valgkomiteen arbeider selvstendig og oppfordrer til melding av kandidater til styreverv og eventuelt bidrag i komiteer. Det er mulig å melde seg selv eller foreslå kandidater til leder av valgkomiteen, Steinar A. Munch Rotevatn, på telefon 97697703 innen 15 februar. Valgkomiteen ønsker bredde relatert til kjønn og bakgrunn og engasjement rundt økonomi og anlegg kan være spesielt nyttig.

To sentrale saker som vil bli behandlet i en prosess i oppkjøringen til årsmøtet, er strategiplanen for 2024-2028 og utvikling av uteanlegget.

Alle medlemmer kan finne referat fra årsmøtet 2023 og styrereferater her: https://www.nordstrandtk.no/om-oss-2/styre-og-samarbeidspartnere

På vegne av styret i NTK,

Helge Røsjø

Styreleder

Innkalling årsmøte NTK 2024

Relatert informasjon

Kiosk åpen ved lagkamper

Lagkamper - Kiosk på uteanlegget 🧇

Informasjon fra klubben

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest