Informasjon fra klubben

Ny banemann - behov for vanning av tennisbanene
Vår baneansvarlige, Wojtek, har dessverre opplevd helseproblemer og måtte denne uken reise hjem til Polen og kommer ikke tilbake denne sesongen. Vi benytter denne anledningen til å takke ham igjen for hans fantastiske arbeid med våre utebaner!


Vi har allerede etablert en ny og solid løsning. Andrii, far til en av våre dyktige konkurransespillere, har allerede i dag tatt over ansvaret for uteanlegget. Med lang erfaring fra tennis og tidligere erfaring innen tennisbanevedlikehold, er vi overbeviste om at han vil utføre en utmerket jobb. Andrii vil jobbe deltid, noe som betyr at det er ekstra viktig at alle spillere bidrar til vedlikeholdet av tennisbanene (bruk siste 5 min til vedlikehold). Særlig nå som været er så fint, er det avgjørende at alle som spiller vanner banene etter bruk. Vennligst unngå kraftige vannstråler direkte ned på banen, men skyll heller banene forsiktig med en «dusj». Dette vil bidra til å holde grusen på plass, sørge for jevne baner og at linjene forblir intakte.


Husk også ny rutine for booking av baner ute med klippekort som gjør det gratis å spille ute som tidligere, og som åpner muligheten til å samtidig booke flere timer inne i hallen.

Lagkamper
Mai innebærer som vanlig en intensiv periode med lagkamper. Klubben har 3 lag i senior divisjonstennis og 4 veteranlag, og alle lagene har i denne perioden hjemmekamper. Kom og støtt lagene våre! For deg som ønsker å se på kampene, kan du finne en oversikt her >>


Lagkampene medfører kapasitetsutfordringer, så vi flytter mer av den av den organiserte treningen inn i hallen i denne perioden, men de neste tre ukene blir fortsatt utfordrende med hensyn til kapasitet. Heldigvis er det færre kamper og aktiviteter i helgene, noe som gir god tilgjengelighet til å spille. Husk også at vi tilbyr svært attraktive kampanjepriser for medlemmer innendørs gjennom hele mai, juni og august, og hverdagskvelder når det er som mest opptatt ute (21 mai – 6 juni), vil det være gratis for aktive medlemmer å spille inne i NTK hallen

Voksenkurs helgecamp, sommercamper & Davis Cup
Vi minner om de aktivitetene som er planlagt fremover. Vi har sommercamper for barn, ungdom og voksne i uke 26, 32 og 33 – bli med og ha det gøy med andre i klubben! Det er også en mulighet til å invitere venner som ikke er medlemmer til disse campene.


For voksenkurs 1-2 juni er det fortsatt noen plasser igjen på nivå 1 og nivå 3.


I tillegg kan man forhåndskjøpe billetter til Davis Cup-oppgjøret mellom Norge og Portugal, som finner sted 13.-14. september, før billettsalget åpner for publikum. Det er allerede mange NTK spillere som har meldt sitt interesse.


Link til påmelding av aktiviteter: https://club.spond.com/landing/courses/ntk

Mye gode resultater i det siste
Det har vært mange gode resultater blant NTK spillere – vi publiserer ukentlig høydepunkte på vår Facebook side, vi anbefaler dere å følge med på oppdateringer

https://www.facebook.com/NordstrandTk

Relatert informasjon

Kiosk åpen ved lagkamper

Lagkamper - Kiosk på uteanlegget 🧇

Informasjon fra klubben

Vellykket 1. mai åpningsfest

I går, 1. mai, ble åpningen av utendørsanlegget feiret med fest