Husk å fornye medlemskapet for 2022

Medlemskap i NTK må fornyes hvert år.

Hvordan fornye sitt medlemskap? 

Medlemskap betales en gang i året via www.matchi.se. For de som vært medlemmer i 2021 vil medlemskapets fordeler være til og med 5.januar, etter det må alle ha betalt nyttmedlemskap for 2022 for å få medlemspriser og fordeler. 

For å fornye ditt medlemskap logger du deg inn på www.matchi.se og klikker på pilen ved ditt navn og velger «forestående betalinger». Her kan du velge nytt medlemskap. 

 

Familiemedlemskap 

Hvis dere ønsker familiemedlemskap i 2022 så skal dere IKKE kjøpe vanlig medlemskap først. Send epost til post@nordstrandtk.no medfølgende info: 

-Fullt navn til alle i familien 

-Fødselsdato til hver person 

-Postnummer og adresse 

Når det er sendt betaler man5000 kr med Vipps til 14888.  Vær oppmerksom at det kan ta 2-3 dager før alle får sitt medlemskap aktivert. Ta kontakt hvis du ikke har vipps.  

  

Kjøpe medlemskap til ett barn 

Hvis du skal kjøpemedlemskap til ditt barn så må du bruke barnet sitt navn og info, ikke din egeninfo. Dette gjør det mye enklere for oss å finne medlemskapet. NB: Hver konto må opprettes med unike epost adresser.  

 

Personopplysninger 

Uansett hvilken metode du bruker, husk å fyll inn fødselsdato, adresse og postnummer på din konto. Dette er nødvendig når medlemsrapport blir sendt til Norges Idrettsforbund. 

Har du noen spørsmål så kan du sende epost til post@nordstrandtk.no 

Medlemsfordeler i NTK: 

-Mulighet å melde seg på til gruppetrening/kurs og aktiviteter. (alle som går på kurs må væremedlemmer) 

-Gratis spill på utebanene hele utesesongen. 

-Medlemspris ved booking av innebanene. 

-Gratis bruk av vårtreningsrom, året rundt (*trenger at man kjøper kodebrikke for å komme inn når døren er stengt) 

-Barneforsikring fra Norges Idrettsforbund for barn under 13 år. Mer info finner dere her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/forsikring/   

  

Velkommen som medlem i NTK i 2022! 

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.