Herrelaget med seier mot BSTK

Vårt herrelag i eliteserien fikk en etterlengtet seier da de slo Blommenholm og Sandvika Tennisklubb 5-2 på bortebane onsdag.

Våre herrer tok kommandoen fra start med seier i begge doublene. Marin og Tomo Draganja tok seg av førstedoublen, mens Torstein Jystad og Andreas Karlson vant andredouble. 

I singlene tapte Jon William Karlstad første single, mens Andreas måtte trekke seg med skade i andresingle. De tre øvrige singlene vant NTK relativt greit. Adriano Liccardo, Torstein og Nikolai Shibani vant alle i to sett på henholdsvis tredje-, fjerde-, og femtesingle.

Nikolai Shibani vant sin single mot BSTK

Yngstemann på laget, Nikolai Shibani (14), imponere med å ta sin første seier i eliteserien. Dermed ble det 5-2 til NTK og en etterlengtet seier etter tap i de to første kampene. Neste kamp for gutta er lørdag borte mot Paradis Tennisklubb i Bergen. Deretter blir det hjemmekamp mot Moss mandag 5. juni kl 1700. Møt frem og hei gutta våre frem til seier. 


Vi minner om at vårt damelag som også er i eliteserien spiller hjemmekamp både lørdag og søndag. Lørdag mot Oslo Tennisklubb og søndag mot Stabekk Tennisklubb. Vi håper mange av våre medlemmer kommer for heie frem jentene våre.


Neste hjemmekamper:


Lørdag 3. juni

NTK-OTK Damer elite


Søndag 4. juni

NTK-Stabekk Damer elite


Mandag 5. juni

NTK-Moss TK Herrer elite


Lørdag 10. juni

NTK-Heming Herrer elite


Søndag 11. juni

NTK-OTK Herrer elite

Relatert informasjon

Nye klubbmestere!!

Klubbmesterskapet vårt, som fant sted 26.-27. august, ble en suksess til tross for litt uforutsigbart vær. Vi måtte riktignok flytte innendørs, men stemningen var på topp 😃 Vi hadde en deltakelse med over 100 enkeltspillere og et tillegg av over 40 deltakere i vår 'Doublekonge' turnering som ble spilt over to baner med både gule og grønne baller. 🎾🎾

En VM-opplevelse Utover det Vanlige!

NTK's Veteraner: En VM-opplevelse Utover det Vanlige! Og VM sølv til Peter Jetzel

Sammensetning av treningsgrupper i NTK

Sammensetning av treningsgrupper i Nordstrand Tennisklubb sesongen 2023/2024