Henrik til finale på hjemmebane

Denne helgen ble det arrangert u12 challenge i NTK-hallen. NTK hadde med 5 gutter og 2 jenter i turneringen.

 Totalt var det 24 gutter og 24 jenter fordelt på 8 innledende grupper i hver klasse. Det vil si 3 spillere i hver gruppe så alle var sikret to kamper i de innledende rundene. Vinneren av hver gruppe gikk videre til et sluttspill, mens nr 2 og 3 i gruppen kunne melde seg på bonusrunden.

Veldig god innsats av våre spillere denne helgen, og vi må vel trekke frem Henrik Røsjø som helgens navn med sin finaleplass. I finalen ble det tap mot Nojus Lapen fra Sandefjord i tre sett, men strålende innsats gjennom hele helgen av Henrik.

Bo Langmoen hadde også en strålende turnering med gruppesier og kvartfinale. Dessverre tap i kvarten mot turneringsvinneren, men nok en gang sterkt av Bo.

Bo Langmoen gikk til semifinale.

Aksel Røsjø hadde turneringens jevneste kamp hvor han til slutt dro i land en 3 sett seier. Tiebreak i begge de to siste. En veldig god prestasjon, men ikke nok til å gå videre. Her måtte man telle sett for å kåre gruppevinner, og da ble det spilleren Aksel slo som gikk videre.

Alexander Vazov, William Bredvold og William Mittet gikk dessverre heller ikke videre fra gruppespillet, men Alex spilte jevnt mot bonusvinneren, Mittet spilte sin beste kamp noensinne i gruppespillet og Bredvold har også tatt steg i sin utvikling, så trener Kristina Petkova har god grunn til å være fornøyd med gutta sine.

- En fantastisk gjeng som jobber knallbra og har en veldig god steming på trening. Jeg er stolte av alle sammen, sier Kristina.
Ingvild til kvart

Vi hadde kun to jenter med denne gangen. Fredrikke Knudsen og Ingvild Egeberg-Jensen. Ingvild gjorde kort prosess i sin gruppe og vant begge kampene. Også i kvartfinalen leverte Ingvild varene og presset en god Lotta Rosskamp fra Moss. Det ble dessverre tap 4-3 4-1, men nok en strålende turnering. 

Fredrikke fikk dessverre WO i sin første kamp. Den andre motstanderen ble for sterk, og selv om det var jevnt ble det tap 4-1 4-1. Fredrikke vant første runde i sin bonusgruppe før det ble tap i semifinalen mot vinneren.

- Jeg er veldig fornøyd med jentene også. Skulle gjerne hatt med noen flere, men det kommer. Fredrikke har et år igjen i klassen, og Ingvild tar nye steg hver uke. Veldig gøy, sier trener Kristina.

Relatert informasjon

Shri vant på Njård

Det var ingen som kunne true Shri på Njård i helgen.

Vi ønsker Andreas velkommen

Det er med stor glede vi kan bringe nyheten om at klubben har ansatt en ny daglig leder. Andreas Vänman er selvfølgelig veldig interessert i idrett, han er svensk og vi er sikre på at han blir en solid tilvekst til klubben.

Jacob og Christian til doublefinale

Helgen før 17. mai var det mye aktivitet på turneringsfronten. Vi arrangerte Norgescup under 16 år på grusbanene i Seterveien og i Asker ble det spilt Norgescup under 14 år.