Henrik og Sri vant NC i Asker

Denne helgen ble det spilt Norgescup i alle klasser. Vi hadde med spillere både under U13 i Asker og u15 på Blommenholm. Henrik og Sri fikk turneringsseiere i Asker

I strålende vær i Asker var det ingen som kunne true Sriniya «Sri» Sarkar i A-tablået i u13 klassen. Sri storspilte og i finalen vant hun 6-2 6-0 og sikret en ny turneringsseier. Flere NTKere gjorde strålende innsats. Ronika Desalgen gikk helt til semifinale, mens Eva Grier Andersen vant sin førsterunde i B-tablået, men tapte så i andre runde. Sri og Ronika vant også double A.

I gutteklassen var Oleksandr Tyshchenko den eneste som truet turneringsvinner Mattis Torsnes i A-tablået. Sasha nådde semifinalen og der tapte han jevnt 6-4 7-5. Henrik Røsjø vant B-tablået med fire strake seiere uten å tape sett. En glimrende prestasjon av Henrik. Bo Langmoen tapte sin førsterunde i C-tablået, men ikke uten kamp. Det ble en veldig jevn kamp, hvor Bo dessverre tapte til slutt i supertiebreak. I D-tablået gikk Jacob Shibani enkelt til finale hvor det ble tap i en jevn tre-setter. William Mittet fikk bye i første runde, vant sin andre runde og tapte et jevnt oppgjør i kvartfinalen. Wilhelm Lunde og Axel Martinius Guldahl hadde også bye i første runde, men tapte sine andrerundekamper.

U15 på Blommenholm

I A-tablået på Blommenholm fightet Jakob Skari sin førsterundekamp. Jakob tapte første sett 7-5, men kom tilbake og vant andre 7-5 og supertiebreak 11-9. Jevnere blir det ikke.  I kvartfinalen ble det tøft og dessverre tap mot førsteseedet og vinner av turneringen Nikolai Gjervan.

I B-tablået vant både Ola Aasheim og Kristian Sandham sine førsterunder før begge gikk ut i kvartfinalen. Ola mot vinner av turneringen, mens Kristian presset andreseedet til supertiebreak i en veldig jevnt kamp.

Johannes Stadheim vant også sin førsterunde i C-tablået, men tapte så i kvartfinalen.