En god nyhet! - Inger Johanne ansatt som trener i NTK

Vi kan stolt presentere Inger Johanne Rotevatn, også kalt IJ, som ny trener på heltid fra 10. august!

Inger Johanne har vært aktiv spiller i NTK en årrekke, siste åren som konkurransespiller, og hun har også de siste par årene jobbet som ekstratrener hos NTK for både for barn, unge og voksne med veldig gode tilbakemeldinger både fra kursdeltakere, men også fra øvrige trenere. Inger Johanne ble nå i mai ved åpningsfesten utnevnt som årets forbilde blant spillerne i NTK. Denne prisen er det trenerne som bestemmer og var en velfortjent pris til Inger Johanne som har bidratt både på og utenfor banen og som representerer klubben på en fremragende måte. Alltid godt humør og leverer topp innsats på banen det være seg trening eller kamp.

Inger Johanne sier selv at hun stortrives i tennisklubben, og hun er svært motivert for å fortsette å utvikle seg som tennistrener. Hun er klar for å gi gass for at barn, ungdom og voksne skal ha det så gøy og lærerikt som mulig på Nordstrand tennisklubb.

Daglig leder Andreas sier at hun strålte med selvtillit i intervju med oss. IJ er klar til å jobbe hardt, bidra til teamet og er uredd for utfordringer. IJ sier at hun er like motivert med de yngste, som å jobbe med våre voksenkurser og har allerede lært seg mye underveis etter mange timer på tennisbanen som ekstratrener. Inger Johanne har akkurat blitt ferdig med videregående skole og er innkalt til luftvernet, men vil jobbe med oss på heltid frem til januar. Både styret og hele gjengen som jobber i NTK er veldig glade for å ha henne med på laget i høst. IJ jobber kommende uke på sommercamp og det blir en god mulighet for våre barn og ungdommer til å bli bedre kjent med henne.

- NTK har lyst ut to stillinger for den kommende sesongen og styret sammen med daglig leder og hovedtrener er i en pågående prosess. Det har vært mange godt kvalifiserte trenere som har søkt jobb hos oss og vi kommer tilbake med mer informasjon når oppsettet for høsten er på plass, sier Andreas.

Kontakt informasjon Inger Johanne
ingerjohannesmrotevatn@gmail.com
+47 90227216

Relatert informasjon

Bestilling av NTK-tøy

Vi tar inn en lynrask bestilling av NTK-klær

Innkalling til årsmøte

Kjære medlem av Nordstrand tennisklubb!

U11-turneringen 9.-11. februar blir flyttet